İşadamı Arkın Koçoğlu'ndan Ali Çakıcı'ya ziyaret İşadamı Arkın Koçoğlu'ndan Ali Çakıcı'ya ziyaret

Ziraat Bankası coştu! Faizsiz 10.000 TL borç para verecek... Ramazan ayında parasız kalmayın! Düşük maaşlar çalışanların özellikle ay sonlarından oldukça sık nakde ihtiyacı oluyor. Bunun farkında olan bankalarda müşterileri için sık sık ihtiyaç kredisi kampanyaları yapıyorlar. Yılların kamu bankası olan Ziraatta müşterileri için yeni bir kredi açıklaması yaptılar.

Buna göre banka başvuran kişilere aynı gün içinde 10.000 TL nakit verecek. Kredi miktarı çok yüksek olmasa da acil durumlarda kullanmak için yeterli olduğunu söyleyebiliriz. Şartlarının uygun olması da başvuran kişi sayısını oldukça artıracaktır. İsteyenler krediye mobil bankacılık üstünden de başvurabilir. Yani ihtiyaç sahipleri evinden çıkmadan kredi alabilirler. Bunun için hemen başvuru yapıp kredi başvurunuzun sonuçlanması beklemelisiniz.

Hem Kredi Hem Hediye

Ekonomik açıdan zor durumda olan kimselerin yardımına koşmuş olan Ziraat Bankası duyurduğu hızlı kredi müşterilerini sevindirdi. Bunun yanında krediye başvuran kimselere 150 TL’ de karşılıksız para vereceğini duyurdu. Kredi ile ilgili detaylara baktığımızda bankanın herhangi bir faiz bildirmediği de görülüyor. Yani krediye başvuran kimseler faizsiz şekilde krediye çekebilecekler. Bankacılık konusunda oldukça iyi bir iş çıkaran Ziraat Bankasının bir kere daha taktiri topladığını söyleyebiliriz. Kaliteli hizmet vermek için çalışmalarına devam eden bankanın önümüzdeki aylarda da yeni kredi paketlerini duyuracağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.  Bu açıklanacak olan kredi paketleri ile müşterilerini memnun edecek olan Ziraat Bankası bu kredilerin geri ödemelerinde de çok uygun seçenekler sunuyor.

haber24.com özel haber