QNB Finansbank ve Denizbank, ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında, banka müşterisi olmayan kişilere de 50000 TL'ye kadar ödeme fırsatı sunuyor. Kredi notu uygun olan herkesin başvurabileceği bu kampanyada, ödemeler 36 ay vade seçeneği ile gerçekleştiriliyor. QNB Finansbank ve Denizbank'tan ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak, hızlı sonuçlar alarak nakit kullanabilirsiniz. Başvurularınızı bankanın internet şubeleri aracılığıyla veya en yakın şubeye giderek gerçekleştirebilirsiniz.

Sms ile kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, kimlik numaralarını 50 30 numarasına göndererek Denizbank veya 32 80 numarasına mesaj atarak QNB Finansbank üzerinden kredi başvurusu yapabilirler. Hesabı olan vatandaşlar, bankanın internet bankacılığı şifresiyle kredi başvurusu yapabilirler. Kredi ödemeleri ise 5 dakika içerisinde hesaplara yatırılıyor.

QNB Finansbank ve Denizbank'ın 50000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyalarında, ödemeler 3 ay erteleme imkanıyla gerçekleştiriliyor. Hesabı olmayanlar da başvuru yapabilir ve kredi notlarına göre uygulanacak olan faiz oranlarından yararlanabilirler. Siz de hemen başvurunuzu yaparak nakit kullanabilirsiniz.

QNB Finansbank ve Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyalarında başvurularını gerçekleştiren vatandaşlar, ödemeleri belirli şartlar dahilinde gerçekleştirebilecektir. Kampanyalar kapsamında banka müşterisi olmayan kişiler de başvuru yaparak ödemelerini gerçekleştirebileceklerdir.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

QNB Finansbank ve Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyaları hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, bankaların resmi internet sitelerini ziyaret edebilir veya en yakın banka şubesine giderek bilgi alabilirler. Kredi başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, gerekli şartları sağladıklarında bankaların vermiş olduğu uygun faiz oranlarından yararlanarak ihtiyaç kredisi alabilirler. 

QNB Finansbank ve Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyaları sayesinde ihtiyaç duyulan nakit desteğini sağlamak için fırsatlar sunuluyor. Kampanyalar kapsamında ödemeler belirli şartlar dahilinde gerçekleştirileceği için, vatandaşların kampanyaları dikkatli bir şekilde incelemeleri ve şartları uygun olması durumunda başvuru yapmaları tavsiye edilir. QNB Finansbank ve Denizbank üzerinden yapılacak başvurular ile ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, uygun faiz oranlarından ve 3 ay erteleme imkanından yararlanarak ihtiyaçlarını karşılayabilirler.