İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

QNB Finansbank üzerinden nakit ihtiyacı olan kişiler, 10 gün içerisinde 77000 TL'ye kadar nakit ödemesi alabiliyor. Banka hesabı olan ve emekli olan tüm vatandaşların olabileceği, bu kampanyalarda, banka düşük faizlerle kredi vereceğini, kendi sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. 

Acil para ihtiyacınızın olması durumunda, sizlerde 10 gün içinde 77000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilecek ve onaylanan bu krediler hesaplarımıza yatırarak hemen alabileceksiniz. 

En yakın banka şubesine giderek de işlemlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz bu kampanyalar üzerinden destek kredilerinden faydalanacak olan tüm vatandaşlara 90 gün ertelemeli kredi ödemeleri 24 ay vadeli olarak verilmektedir. 

QNB FİNANSBANK KREDİ BAŞVURUSU: 77000 tl

QNB Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, TC kimlik numaranızı 50 30 numarasına mesaj olarak göndermeniz durumunda ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaksınız. Banka şubelerine giderek işlemlerini gerçekleştirmek isteyen kişiler kimlikleri ve gelir, belgeleriyle birlikte en yakın banka şubesine giderek işlem yapabiliyor. 

Kredi başvurusu yapacak olan vatandaşların emekli olması durumunda maaş müşterisi olmalarıyla birlikte kredi ödemelerine hemen aynı gün içinde yapabileceğini söylemek isteriz. Acil ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek, onay alabileceğiniz bu kampanyalar dahilinde kredi ödemeleri hemen sizlere verilmektedir. Kredi başvurusu yapacak olan vatandaşlara banka şartlarına uygun olmaları durumunda ihtiyaç kredisi imkanı sağlanmaktadır. En yakın banka şubesi üzerinden işlem yapabileceğiniz bir kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalar dahilinde ihtiyaç Kredisi ödemelerinizi 3 ay ertelemeli olarak yapabilirsiniz.