Qnb Finansbank üzerinden 18 yaş üzerinde olan vatandaşlar için başlatılacak olan destek ödemelerinde 32.000'ye kadar kredi kullanacak olan vatandaşlara aynı gün içinde Kredi ödemeleri yapılacağı Haberi geldi. Qnb Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için başlatılan Bu kampanyada nakit ihtiyacı olan kişilere 5 dakika içerisinde sonuç verilir ve onaylanan kredi tutarı yine aynı gün içinde hesaplarınıza yatırılarak da kullandırılmaktadır. Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabileceğiniz bu Kredi kampanyasında 32.000 Kredi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşların banka kredi puanı 1500 ve üzerinde olması istenmektedir.

Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme

Qnb Finansbank kredi başvurusu nasıl yapılır?

Qnb Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar nakit kredi kullanmak istiyorlarsa cep telefonları üzerinden SMS atarak banka şubelerine gitmeden aynı gün içinde Kredi ödemelerini gerçekleştirebilecekleri kampanyalara katılabilmektedir. Finansbank üzerinden başvuru gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler t.c kimlik numarasını 50-30 numarasına mesaj olarak göndermesi durumunda banka üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilecek onaylanan bu krediler ile birlikte de aynı gün içinde hesaplarına ödemeler alabilecektir. Cep telefonunuz üzerinden atmış olduğunuz mesaj sonrasında kredi onayı alacak olan vatandaşlar En yakın QNB Finansbank şubesine giderek bireysel müşteri temsilcisi aracılığı ile birlikte kredi kullanabilir.

18 yaş üzerinde olan vatandaşların destek ödemesinden faydalanabilmeleri için eğer Finansbank hesabı olması durumunda qnb mobil uygulaması üzerinden başvuru gerçekleştirerek şubelere gitmeden internet bankacılığı uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilmektedirler. Qnb Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için destek ödemeleri yapılacak ve kredileri de aynı gün içinde hesaplarına yatırılarak ödenecektir. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda ayrıca müşteri hizmetleri numarası üzerinden de kredi başvurusu yapabilirsiniz.