QNB Finansbank, 5030 Numarasına Mesaj Atanlara 30000 TL Ödeme Yapıyor! QNB Finansbank, yeni bir kredi kampanyası başlattı. Aralık ayı sonuna kadar bireysel müşterilerine cep telefonları üzerinden SMS atarak, kredi başvurusunda bulunan tüm müşterilerine 30000 TL’ye kadar nakit kredi ödemesi yapacağını açıkladı. Bu kampanya ile müşteriler, ihtiyaçlarını karşılamak için hızlı ve kolay bir şekilde kredi kullanabilecekler.

QNB Finansbank, kampanya kapsamında müşterilerin banka kredi şartlarına uygun olması durumunda, TC kimlik numaraları üzerinden yapılacak olan sorgulamalar ile ne kadar kredi onayı aldıkları hakkında bilgileri SMS ile müşterilere gönderecektir. Böylece müşteriler, kredi onayı almaları halinde hemen kredi kullanabilirler.

Çalışan Annelere 325 Euro Destek: SGK ve AB İşbirliği ile Hayata Geçen EDU-CARE II Projesi Başvuruları Başladı Çalışan Annelere 325 Euro Destek: SGK ve AB İşbirliği ile Hayata Geçen EDU-CARE II Projesi Başvuruları Başladı

Cep Telefonu Üzerinden Başvuru

Nakit ihtiyacı olan müşteriler, Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorlarsa, cep telefonları üzerinden kolayca başvuru yapabilirler. QNB Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen müşteriler, kimlik numaralarını 50 30 numarasına mesaj olarak gönderdikten sonra kısa bir süre içinde başvuru sonucu hakkında bilgilendirileceklerdir.

Müşteriler, 50 30 numarasına atmış oldukları mesaj sonrasında kredi onayı alırlarsa, banka şubeleri üzerinden kimlikleriyle birlikte onaylanan tutarı kullanabilir veya banka hesaplarının olması durumunda internet bankacılığı aracılığıyla kredi başvurusunu gerçekleştirip kredi kullanabilirler.

QNB Finansbank, müşterilerine kolay ve hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi sunmak için bu kampanyayı başlattı. Bu kampanyayla müşteriler, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için uygun faiz oranları ve ödeme koşulları ile kredi kullanabilecekler.

Editör: Vural Pars