QNB Finansbank, yeni bir kredi kampanyası duyurusu yaparak, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara 25000 TL'ye kadar gelir belgesiz, 25000 TL üzerindeki kredilerde ise gelir belgesi ile kredi imkanı sağlamaktadır. SMS ile hızlı bir şekilde kredi onayı alabileceğiniz Finansbank, 36 ay vadeli kredi imkanı sunmaktadır.

Finansbank'ın İhtiyaç Kredisi kampanyasına başvuru yapacak olan kişiler, kredi imkanından faydalanmak için cep telefonları üzerinden SMS atarak veya internet bankacılığı üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Ayrıca, banka şubelerine giderek kimliği ile birlikte işlem yapmak da mümkündür.

QNB Finansbank Kredi Başvurusunun SMS ile Yapılışı

SMS yöntemi ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, Finansbank'ın 5030 numarasına TC kimlik numarasını göndermek yeterlidir. Başvuru gerçekleştikten sonra, kredi sonucunun beklenmesi gerekmektedir. Olumsuz sonuç almaları durumunda banka şubelerine uğrayarak kimlikleri ile birlikte kredilerini kullanabilirler. Bunun yanı sıra, internet bankacılığı kullanarak da kredi başvurusunu yapabilirler.

QNB Finansbank'ın İhtiyaç Kredisi kampanyasında 36 ay vadeli olarak kalacakları bu krediler için 90 gün ertelemeli olarak işlem yapabilen vatandaşlar, düşük faiz oranlarıyla kredi imkanından faydalanarak ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Onaylanan kredi tutarı kişinin hesabına aktarılır.

Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda! Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda!

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, Finansbank'ın sunmuş olduğu bu kredi kampanyasından faydalanarak, nakit ihtiyaçlarını giderme imkanı bulabilirler. Başvurunuzu hızlı ve kolay bir şekilde yapmak için SMS yöntemini veya internet bankacılığını kullanabilirsiniz.

Editör: Vural Pars