Bankalar üzerinden 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanarak nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için özel bir kampanya başlatıldı. Bu kredi kampanyası kapsamında 36 ay vadeli kredi ödemesi alacak olan vatandaşlara 3 ay ertelemeli kredi imkanı sunulmaktadır. 10.000 TL'lik ihtiyaç kredisini 36 ay vadeli olarak kullanmak isteyenler, banka müşterisi olmaları durumunda hızlı bir şekilde başvurularını gerçekleştirebilir ve istedikleri zaman bu krediyi kullanabilirler.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

QNB Finansbank Kredi Başvurusu

QNB Finansbank tarafından başlatılan bu ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında TL nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, başvurularını gerçekleştirerek kredi puanı uygun olanlar işlemlerini tamamladıktan sonra SMS ile sonuç alabileceklerdir.

SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenler, TC kimlik numaralarını 50 30 numarasına mesaj olarak göndererek başvurularını gerçekleştirebilirler. Bu şekilde başvurularınızı gerçekleştirdikten sonra ne kadar kredi onayı aldığınıza hemen göz atabilirsiniz. Başvurularınızı TC kimlik numarası üzerinden gerçekleştirdiğinizde, belirtilen şartlar dahilinde onaylanan krediler 5 dakika içinde hesabınıza yatırılır ve aynı gün içinde kullanılabilir hale gelir.

10.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredisi başvurusu yaptığınızda, müşteri olan kişiler banka politikalarına uygun olmaları durumunda 10.000 TL'lik kredi onayı alabilirler. Bu krediyle tüm banka borçlarınızı kapatabilir ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Özellikle mevcut banka borçlarınız için sıkıştığınız durumlarda, bu bankalar aracılığıyla kredi başvurusu yaparak tek bir bankaya ödeme kolaylığı sağlayabilir ve üzerine ekstra nakit alabilirsiniz. Borç kapatma kredilerinde sadece borçlarınızı kapatmanıza yardımcı olunurken, 10.000 TL kredi kampanyasıyla borçlarınızı kapatmanın yanı sıra ekstra nakit elde etme imkanı da sunulmaktadır.