PTT, emekli maaşını bu banka üzerinden alan vatandaşlara özel bir kampanya başlattı. Emeklilere yönelik düzenlenen bu kampanya kapsamında, PTT Aktif Bank aracılığıyla ihtiyaç kredisi kullanacak olan emeklilere 100 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunulacak. Kredi kullanımı 24 ay vade ile sınırlı tutulurken, 50 bin TL ve altındaki krediler için ise vade süresi 36 ay olarak belirlendi.

Emekliler, PTT üzerinden maaş taşıma işlemlerini tamamladıktan sonra istedikleri zaman bu kampanyadan faydalanabilirler. PTT'nin SMS ile kredi başvuru imkanından yararlanarak hızlı bir şekilde başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru için PTT'ye gönderilecek olan "PTT TC Kimlik Numaranız" şeklindeki SMS yeterli olacaktır. Başvuruları onaylanan emekliler, kredi tutarlarını hızlı bir şekilde hesaplarına alarak ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

Emekli Kredisi Kampanyası, PTT ve Aktif Bank işbirliğiyle yürütülen bir kampanyadır ve sadece emeklileri hedeflemektedir. Kampanya sayesinde, emekli vatandaşlar ihtiyaç kredisi ödemeleri adı altında sunulan kredileri almak için avantajlı bir fırsat elde ederler. Başvuruların son tarihi ise yarın akşam saat 16:59'dur.

Opel SUV Modelleri: Fiyat-Performans Dengesiyle Dikkat Çekiyor Opel SUV Modelleri: Fiyat-Performans Dengesiyle Dikkat Çekiyor

PTT'nin emekli maaşını bu banka üzerinden alan tüm vatandaşları, maddi anlamda rahatlamalarını sağlamak amacıyla bu kampanyayı başlattığını görmekteyiz. Kredi ödemeleri, emeklilerin maaşlarına göre belirlenmekte ve ödemeler senelik olarak gerçekleştirilmektedir. Bu kampanya, emeklilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamak ve maddi açıdan desteklenmek istediklerinde avantajlı bir seçenek sunmaktadır.

PTT, emekli vatandaşlara yönelik bu kampanya ile maddi anlamda rahatlama sağlamayı hedeflemektedir. Kampanya dahilinde sunulan ihtiyaç kredisi imkanı ile emekliler, PTT üzerinden kolayca nakit kredi kullanabilirler ve ödemelerini diledikleri zaman yapabilirler. Ayrıca, PTT'nin SMS yoluyla yapılan kredi başvurusu imkanı sayesinde emekliler, hızlı ve pratik bir şekilde başvurularını tamamlayabilirler.

Editör: Vural Pars