Talep patlaması yaşandı! Kredi notu düşüklerde alıyor... PTT hemen onaylı yeni kredi büyük sükse yaptı! Bankalardan emeklilere ve asgari ücretlilere yeni müjdeler gelmeye devam ediyor. Fakat kredi notu düşük kimselere henüz bir müjde gelmiş değil. Notu düşük olan kimseler devletten gelecek olan müjdeli haberleri bekliyorlar. Geçtiğimiz yıllarda kredi notu düşük olanlara bir müjde gelmişti. PTT yaptığı duyuruda kredi notu düşük kimselere kredi vereceğini açıklamıştı. Kredi notu sebebiyle bankaları kullanamayan kimseler bu sayede kredi çekebilmiştir. 

Kadem Ekşi pazar tezgahına geçti, ıspanak sattı Kadem Ekşi pazar tezgahına geçti, ıspanak sattı

Kredi Notu Düşüklere  Kredi Başvuru Nasıl Yapılır 

Geçtiğimiz yıllarda yapılan kredi notu düşük kimseler için çıkarılmış kredi paketlerinden şartlarda oldukça basit tutulmuştu. Bu sayede kredi çekmek isteyen kimseler kolayca kredilere ulaşabilmişti.

Krediler Aktifbank aracılığı ile kullanılmış olduğundan ihtiyaç sahipleri birden çok yöntemle başvuru yapabilmişti.

Bazı kimseler internet bankacılığını kullanarak başvururken bazıları ise doğrudan telefonlarından mesaj atma yöntemini kullanmışlardı. Çıkarılacak olan bir kredide de bu şekilde basit yöntemler kullanılması krediye ihtiyacı olan kimselere kolaylık sağlayacaktır. Ayrıca kredi daha çok kimseye ulaşabilecektir. Böylece ihtiyaç sahipleri bir kere mutlu olacak ve borçlarından kurtulabilecektir. 

haber24.com özel haber