PTT gişelerini ziyaret edip Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranızı ibraz ederek 5 bin TL nakit ödemesi almaya başlayabilirsiniz. 36 ay vadeli bir biçimde kredi kullanabilmiş olursunuz. PTT son dakika verdiği kredi haberi ile birçok kişiyi sevindirmiş oldu. Uygun faiz oranı seçenekleri ile direkt olarak nakit imkanı da böylece başlamış oldu.

PTT aracılığıyla gerçekleştirilen bu duyurudan sonra acilen nakit gereksinimi olan kişiler yalnızca T.C kimlik numaralarını vermek suretiyle PTT Aktifbank kredisinden faydalanmaya başlayabilecek. Aktifbank aracılığıyla gerçekleştirilen bu anlaşma sayesinde kredinizi hızlı bir şekilde PTT gişelerinden alabileceksiniz.

PTT üzerinden başvuruda bulunmak isteyen kişiler eğer 18 yaşını geçtiyse kredi başvurusunda bulunabilmiş olacaklardır. PTT son günlerde en çok da kredi vermiş olduğu kişilere düşük faiz oranları dahilinde işlem yapmış oluyor. Kredi gereksinimi olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları PTT Aktifbank aracılığıyla kredi notu düşük dahi olsa onay alabiliyor. PTT ile kredi kampanyasına katılmak için başvuru yapmanız yeterlidir.

PTT Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

PTT ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak için evinize en yakın konumda yer alan PTT şubesine gitmelisiniz. PTT gişeleri aracılığıyla kredi başvurunuzu gerçekleştirebilir, kimlik bilgilerinizle hızlı bir şekilde sonucunuzu öğrenerek onay alabilirsiniz. Ardından da kredinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. PTT gerçekleştirmiş olduğu bu kampanya kapsamında kredi notu düşük halde olan vatandaşlara yardım etmiş oluyor. Banka kredi notunuz 1100’ün altındaysa ve öteki bankalarla da sorununuz yoksa başvuruda bulunabilir, hemen onayınızı da alabilirsiniz.

ptt-giselerine-kimlik-numaranizi-verip-5-bin-tl-nakit-odeme-alabileceksiniz1

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

PTT Artık SMS Yolu ile Kredi Verecek

PTT ile yapılan kredi başvuruları için banka müşterisi olanlar SMS ile de başvuru yapabilecek. SMS ile kredi başvurusu kampanyasından yararlanmak için KREDİ yazıp bir adet boşluk ekleyerek TC kimlik numaranızı yazıp 3050 numarasına yollayabilirsiniz.

SMS gönderildikten sonra birkaç dakika içerisinde kredi sonucunuz gelecektir. Onaylanmış olduğunuz kredi için sizden randevu alınır ve kredi aktarımı gerçekleştirilir. Bunun yanı sıra bankanın nkolaykredi.com.tr isimli web adresi aracılığı ile de başvurularınızı aktif olarak hızlı biçimde yapabilirsiniz.