15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

PTT üzerinden başlatılan Yeni emekli kredisi kampanyası ile birlikte 80.000 TL'ye kadar nakit ödeme olacak olan tüm vatandaşlara 24 ay vadeli yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. PTT bireysel tüketici kredisi kampanyası adı altında başlatmış olduğu bu bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlara dilediği zaman kredi ödemeleri vereceğini ve kredi ödemeleri sonucunda da vatandaşlara uygun faizlerle ihtiyaç kredisi kullandıracağını açıkladı...

PTT ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte işlemlerini gerçekleştirerek nakit kredi kullanacak olan vatandaşların en yakın banka şubeleri üzerinden kredi işlemlerini hızlı bir şekilde kimlikleri ile birlikte gerçekleştiriyor.

PTT emekli kredisi kullanmak istiyorsunuz ve başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız emekli maaşınızı almış olduğunuz banka üzerinden başvurunuzu hızlı bir şekilde yapabilecek ve ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz. PTT emekli kredisi için aynı zamanda Cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak da kredi alma imkanı sizlere sunulmaktadır. PTT yazın boşluk bırakın t.c kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 30 50 numarasına göndermeniz halinde bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. PTT bireysel tüketici kredisi kampanyası dahilinde işlemlerinizi yapmak istiyorsanız ve başvurunuzu hızlı bir şekilde aynı gün içinde hesaba yatırmak istiyorsanız kredi işlemleri 5 dakika içerisinde vatandaşların hesaplarına yatmaktadır.