PTT, son dönemde gerçekleştirdiği kampanyalarla dikkat çekerken, ev hanımlarının da kredi alabileceği haberi ile adından söz ettirmiştir. PTT ve Aktif Bank arasında yapılan anlaşma ile başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyası, 30.000 TL'ye kadar ve 36 ay vadeli olarak sunulmaktadır.

Kredi kampanyasına PTT üzerinden başvuru yapmak isteyen vatandaşlar için belirli şartlar bulunmaktadır. Emekli olmak, bireysel müşteri olmak veya ev hanımı olmak başvuru için yeterli kriterler arasındadır. Başvurularınızı gerçekleştirmek için işlemlerinizi tamamladıktan sonra, kredi ödemeleri aynı gün içinde hesaplara yatırılarak kullandırılacaktır.

PTT, ev hanımlarına yönelik kredi kampanyasında uygun faiz oranlarıyla işlem yapacak ve onaylanan krediler hızlı bir şekilde hesaplara yatırılarak kullanıma sunulacaktır. Acil nakit ihtiyacınız olduğunda, cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak bu bankanın başlattığı kredi kampanyasına katılabilirsiniz.

PTT VE AKTİFBANK EV HANIMLARINA KREDİ ÖDEYECEK!

Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda! Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda!

Aktifbank, n-kolay kredi adıyla internet üzerinden 30.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunmaktadır. Eğer ev hanımı olduğunuz için diğer bankalardan onay alamıyorsanız, Aktif Bank'ın ihtiyaç kredisine başvurabilirsiniz.

Kredi başvurusu için "KREDI" yazıp boşluk bırakarak telefon numaranızı 30 50'ye göndermeniz yeterlidir. Başvurunuzdan 10 dakika sonra cep telefonunuza kredi sonucu iletilir. Onaylanan krediler banka şubelerinden kullanılmaz, banka personeli size iş ya da ev adresinizde kredi kullanımı konusunda yardımcı olacaktır.

Editör: Vural Pars