TC kimlik son rakamı 0-1-2-3-4-5-6-7-8-9 olanlara şipşak 30.000 TL ödeme! Peşi sıra müjdeler!  Ziraat Bankası ve Halkbank'ın sunduğu kampanya, tüm vatandaşların kullanımına açıktır. Ancak, kampanyadan faydalanmak için banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Banka müşterisi olmayanlar, kampanyaya katılmadan önce banka şubelerine başvuru yaparak müşteri olabilirler. Kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşlar, banka politikalarına uygun olup olmadıklarını kontrol etmelidir.

Kampanya Kapsamında Verilen Kredi Tutarı

Kampanya kapsamında, nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlar 30000 TL'ye kadar kredi kullanabilirler. Bu kredi tutarı, vatandaşın banka politikalarına uygun olması durumunda hemen verilir.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Kredi Vadesi ve Ödeme Koşulları

Kredi vadesi 36 ay olarak belirlenmiştir. Ayrıca, ödeme koşulları da oldukça esnektir. Vatandaşlar, ödemelerini 3 ay erteleyebilirler. Böylece, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için zaman kazanabilirler.

Başvuru Süreci

Kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşlar, en yakın Ziraat Bankası veya Halkbank şubesine giderek başvurularını yapabilirler. Başvuru süreci oldukça hızlıdır ve vatandaşlar 3 dakika içerisinde sonuç alabilirler.

Kimler Hızlı Kredi Ödemesinden Faydalanabilir?

Hızlı kredi ödemesinden emekli maaşı alan vatandaşlar da faydalanabilir. Emekli maaş müşterisi olan vatandaşların kredi ödemeleri hızlı bir şekilde verilmektedir.

Haberlere baktığımızda bankanın istediği şartların oldukça uygun olduğu görülüyor. Kişilerin 18 yaşından büyük olması başlıca şartlar arasında yer alıyor. Yine Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmakta bir diğer şart olarak karşımıza çıkıyor. Bunun haricinde ekstra olarak bir şart koşulmuyor. İsteyenler banka şubelerinden doğrudan başvuruda bulunabilirler. İsteyenler ise kısa mesaj kısmına Kredi yazıp Ayrıca haberde kredi notu yüksek olan kimselere daha uygun kredi oranları teklif edildiği bilgisi de yer alıyor. İlgilenenlere bu paketi kaçırmamalarını öneririz. 

Alacağınız kredinin faiz oranını kontrol ederek hemen başvurunuzu yapabilirsiniz. Alacağınız bu kredi ile birçok ihtiyacınızı çok rahat bir şekilde giderebilirsiniz. Bu konuda Ziraat Bankası ve Halkbank ile iletişim kurmak ve kredi başvurusu yapmak üzere bekliyor.

haber24.com özel haber