Şubat ayı boyunca kişilerin hesaplarını 12000 TL Ödeme yapacak olan kamu bankaları Pazartesi günü hesaplara tekrardan bu ödemeler için başvuru alacaktır. Ekonomik sıkıntı yaşayan ve acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için başlatılan bu kampanyalarda 12000 TL ödeme almak isteyen kişiler 36 ay vadeli Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank'ın yaptığı nakit kredi kampanyasına katılabilir. 3 kamu bankasının başlatmış olduğu bu kampanyaya katılmak isteyen kişilerin bireysel müşteri olması ve düzenli bir geliri olması durumunda hızlı bir şekilde Onay alabilecektir. Ziraat Bankası emekli kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişiler ile birlikte bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişilerin aynı kredi politikalarına uygun olması gerekiyor. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden başlatılan Bu kampanyada en çok tercih edilen bankalardan Ziraat Bankası vatandaşların düzenli bir geliri olması durumunda banka kredi notu 1100 ve üzerinde olmasını ve kendi bankası'nda hesabı olmasını istiyor.

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

12000 TL başvuru nasıl yapılır? 

0-9

Nakit ihtiyacı başvuru yapacak olan vatandaşlar 12000 TL ödeme almak istiyorlarsa başvurularını banka şubeleri üzerinden istedikleri zaman yapabiliyor. Ancak bankaya gitmeden işlem yapmak isteyen vatandaşlar internet bankacılığını kullanarak 7gün 24saat ne kadar kredi onayı aldıklarını ve hesabına ne kadar para yattığını görebiliyor. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden hesabınızın olması durumunda bankanın Kendi internet sayfası üzerinden veya mobil uygulamaları üzerinden internet bankacılığı ile giriş yaparak kredi başvurusu kredi kartı başvurusu ve hesap başvurusu yapabilirsiniz. 

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yapmış oldukları ortak açıklamada özellikle emekli olarak Kredi kullanacak olan vatandaşların emekli maaşlarını kendi bankalar üzerinden almalarını istemektedir. Düşük faiz oranları ile 12000 TL nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar ilk kredi taksit ödemesini 2 ay veya 3 ay ertelemeli olarak başlata biliyor.