TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Oğlak burcu ve yükselen oğlak burcu 2 Eylül 2023 tarihinde büyük planlarını küçük bir darbenin vurulduğunu görebilir ve bu durum onlarda bir miktar gerginliğin yaşanmasına sebep olabilir. Geçici olarak evren onları yavaşlatan bir kusuru ya da gerçekliğe işaret edecektir. Bu durum muhtemelen öncelikle küçük ayarlamalar yapmak ve daha sonra işleri tekrar yoluna koymak ile ilgili olacaktır. Onlar gösterdikleri çabanın ya da yaptıkları mevcut bir projenin çok heyecan verici olduğunu düşünse bile bazı durumlarda yavaşlamak çok iyi olacaktır. Bu yönde bir tasarruf yapmak Onlara iyi gelebilir burç sahiplerini hissettiği Coşku her ne kadar inişli çıkışlı olsa da günün ilerleyen saatlerinde Bu dalgalanmanın dengelenmesi de gerekli olmaktadır ortak burçları için kişisel çıkarları işlerinin önüne geçse de iyi bir denge ihtiyacının farkına varma zamanı gelmiştir.

Özellikle iş hayatında başarılı olan oğlak burçları ve yükselen oğlak burçları hiç kimse takdir göstermese de fark etmese bile diğer insanlardan yardım istemeye ve destek olmaya hazırdır. Burs sahiplerine sevdikleri insanlar onlara destek verecek ve fayda sağlanmayı ihmal etmeyecektir. Onlar için sahnede kimse olmasa da burç sahipleri gerçek aşkı bulmak adına bir gözünde açık tutmayı denemelidir. İsteksizlik ve tembellik zamanı geçse de oğlak burcunun enerjileri artık sınıftan olmaktadır.

Mutfakları içerisinde aile gibi gördükleri insanlar ile ufak tefek gerginlikler yaşayabilir ve bu durum onların canını bir miktar da olsa sıkabilir. Oğlak burçları ve yükselen Oğlak burçları olayları kişisel algılasa da bu durum tam olarak öyle değildir. Ancak oğlak burçları küçük bir öfkelenme yaşayabilir. Onlar duygularıyla hareket etmemeye çalışmalı ve konuları büyütmekten kaçınmalıdır. Konuları büyütmemesi gereken oğlak burçları bu duruma dikkat etmelidir.