Ödemeler Başladı: Tam 8350 TL! Peki Başvuru Şartları Neler? Emekli vatandaşlara müşteri haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Emekli vatandaşların hesapları üzerinden 8350 TL'lik ödeme yapılacak. Emekli vatandaşların bu ödemeleri gerek banka şubesinden gerekse de atmlerden anında çekmeleri mümkündür.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden bugün ona verildi. Emekli vatandaşlara en az 8 bin 350 TL'ye varan bir ödeme yapılacak. Bu ödemeden almak isteyen emekli vatandaşlar, gerek kamu bankaları gerekse de özel bankalar tarafından çok hızlı bir şekilde sonuç verilerek nakit kredi imkanı alabilecek. Emekli vatandaşlara nisan ayı süresince verilecek olan bu nakit kampanyasında müracaat işlemlerini gerçekleştirecek emekli vatandaşların hızlı bir biçimde netice almaları sağlanacak.

Asgari Ücrete Yönelik Temmuz Ayında Ara Zam Gündemde Asgari Ücrete Yönelik Temmuz Ayında Ara Zam Gündemde

Kamu Bankalarından Vakıfbank ve Ziraat Bank Üzerinden Emekli Vatandaşlara Ödeme!

kredi12-3-19

Kamu bankaları olarak faaliyet gösteren Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden işlem gerçekleştirerek nakil kullanmak isteyen emekli vatandaşların emekli aylıkları banka üzerinde olması koşulu vardır. Vakıfbank ile Ziraatbank üzerinden alınan emekli maaşı hesabı aracılığı ile sizlerde 5 dakika içerisinde sonucunuzu öğrenebilir ve 8350 TL'lik ödemeyi anında alabilirsiniz.

Emekli maaşlarını Ziraat Bankası ya da Vakıf Bankası üzerinden alan Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlarının bu iki banka tarafından sunulmakta olan 8350 TL'lik ödeme almaları açısından müracaat işlemlerini banka şubelerine giderek yapabilecekleri gibi mobil bankacılık uygulamaları üzerinden de yapabilirler. 

Editör: Vural Pars