Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Kamu bankaları yaptıkları kampanyalar ile vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Acil para ihtiyacımızın olması durumunda, Kamu bankalarından işlem yapmak isteriz. Çünkü kamu bankaları, diğer bankalara nazaran daha uygun faiz oranları ile kredi vermektedir. Kredi alacak kişiler, 36 ay vadeye kadar 3 ay ertelemeli 50.000 TL, 24 ay vadeye kadar ise 50-100 bin TL arasında kredi imkanı sağlamaktadır.

Kredi alacak kişiler için kampanya yapan Ziraat Bankası, nakit ihtiyacı olan kişilere, uygun faiz oranları ile işlem yapmaktadır. Ziraat Bankası nakit kredisi duyurusu yapıldıktan sonra bu limitlerde kredilerin gelir belgesiz olması da banka tarafından ve müşteriler tarafından takdir topladı. Sizinde para ihtiyacınızın olması durumunda, banka kredi politikalarına uygun olmanız ile birlikte, kredinizi hemen hesaba atabileceksiniz. 

Kredi başvurusu yapacak olan kişiler, uygun faizlerle Ziraat Bankası, kredisini alabileceklerdir. Ziraat Bankası nakit kredi almak isteyen vatandaşlara aynı gün içinde kredi imkanı sunmak için internet bankacılığı uygulamasını kullanmanız gerekmektedir. Kredi notu uygun olan kişiler, uygun faizlerle kredilerini hemen hesaplarına atabileceklerdir. Ziraat Bankası emekli ve çalışan kişilere başlattığı bu kampanyada 100 bin TL onay vermesi halinde, bankalardaki kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçlarınızı da kapatmanıza olanak sağlayacaktır. İlk kez bu bankadan kredi alacak kişiler ise daha düşük faizlerle hoş geldin kredisi adı altında işlem yapabilmektedir.

Ziraat bankası kredi başvurusu yapmak için ayrıca banka şubelerinden, ATM'den, internet sitesi üzerindeki kredi başvuru formunu doldurmanız durumunda da kredi imkanı sizlere sunar, başvuru yapanların ne kadar onay aldığı gösterilir. Başvuru yapmak isteyenler emekli, çalışan veya memur olması durumunda bu kredi kampanyasına katılabileceklerdir. Bireysel ihtiyaç kredisi adı altında verilen bu krediler, dilediğiniz zaman başvurunuzu yapabileceğiniz bir kredi türü olarak bilinmektedir.