Asgari ücret, 65 yaş, evde bakım, emekli, memur maaşı en az... Nokta atışı yapıldı! 85.3 milyona yeni maaş müjdesi geldi.  Bakanlığın yeşil ışık yakmasıyla beraber 65 yaş üstü ve evde bakım paralarına da zamlar yapıldı. Yeni yapılan zamlarla beraber kişiler böylelikle bakım parası dahilinde 2500 TL tutarında bir aylık ücret alabilecekler.

Yapılan açıklamalara göre ülke genelinde maaş alan herkesin maaşına uygun miktarlarda zam yapılacak bu durum maaş alanlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

En Az 7000 TL Olacak!

Memur maaşlarına da yeni yakılan yeşil ışıkla beraber ciddi düzeyde zam olanakları sağlandı. Zamların ocak ayıyla beraber geçerli olması bekleniyor. Böylelikle emekliler ve asgari ücretliler en iyi maaş olanaklarından faydalanma fırsatlarına sahip olabilecekler. Asgari ücretin ise en az bu süreçte 7000 TL tutarına yükseltilmesi bekleniyor.

Yükselecek hizmetlerin avantajlı bir hizmet olanağı dahilinde gerçekleşmesi kişileri heyecanlandıran gelişmeler arasında bulunuyor. Emekli, memurlar bu fırsatlardan yararlanma fırsatlardan yararlanabilecekler. Böylelikle en iyi hizmetlerden yararlanarak kişiler prensipli bir hizmet sürecinden faydalanabilecekler.

Bu fırsatları yakalamak isteyenler kendilerini ilgilendiren detayları incelemek üzere yapılan açıklamalara bakıyor. Kısa süre sonra bu açıklamaların netleşeceği ve yeni yılda emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacak merak konusu olmaya başladı.

haber24.com özel haber