13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Nakit gereksinimi içerisinde bulunan vatandaşlar, ihtiyaçlarını karşılamak için 10.000 TL'ye varan ödemelerden faydalanabilir. Ödeme için başvuru işlemlerini gerçekleştirerek anında banka hesaplarınıza nakit ödeme alabilirsiniz.

Nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlar için 10.000 TL’ye varan nakit ödeme alabilmek amacı ile başvuru işlemlerini gerçekleştirmeleri yeterli olacaktır. 36 aya varan vade seçeneği ile beraber 3 ay ertelemeli olarak sunulan kredi kampanyası ile ilgili duyuruları resmi internet sitesi üzerinden duyurmakta olan Yapı Kredi Bankası, genel olarak kredi notu 1200 ile daha fazla olan vatandaşlar için özel olarak başlatılan nakit ödeme kampanyasında ilgili başvuru işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar, kendi hesaplarının bu bankada olması durumunda banka şubelerine gitmeye gerek olmadan kredi avantajlarını rahatlıkla kullanabilecekler. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler, acil nakit ihtiyaçlarınızın meydana gelmesi durumunda yaklaşık 5 dakika içinde sizlere hemen kredi başvuru neticesini verecek olan Yapı Kredi Bankası, kredi notuna uygun olarak faiz oranları sunulacaktır. Hatta kredi notunuza bağlı olarak en düşük faiz oranları sizlere verilecektir.

Yapı Kredi Bankası tarafından sunulan ihtiyaç kredisi kampanyası için başvurusu işlemlerini gerçekleştirecek olan kişiler, öncelikli olarak SMS ile başvuru adımlarını izleyebilirler. Kredi avantajını kullanmak istiyorsanız hemen SMS ile başvuru adımlarını izleyebilirler. Yapı Kredi Bankası üzerinden SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunu gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, “bireysel” yazdıktan hemen sonra boşluk bırakıp hemen kimlik numaralarını yazmalarından sonra bu mesajı 44 11 numarasına mesaj olarak gönderebilirsiniz ve hemen 5 dakika içerisinde kredi onayını alabilirsiniz. Kredi onayını da aldıktan sonra Yapı Kredi bankasının istediğiniz herhangi bir şubesinden ya da mobil uygulama üzerinden nakit olarak paranızı kullanabilirsiniz.