Meclis onayından geçti. Kampanya, kamu bankalarının yanı sıra bazı özel bankaların da katılımıyla gerçekleşecek. Bu kampanya kapsamında devlet destekli olarak, ek ödeme almak isteyen tüm emeklilere, ihtiyaçlarına göre 50.000 TL'ye kadar ödemeler sunulacak. Ayrıca, nakit ihtiyacı olan emekliler, maaşlarını belirli bankalardan alarak düşük faizli kredilerden de yararlanabilecekler.

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Ziraat Bankası: Ziraat Bankası, 31 Ekim tarihine kadar devam edecek olan yeni bireysel tüketici kredisi kampanyasıyla dikkat çekiyor. Bu kampanya, emekli maaşı alan tüm vatandaşlara 50.000 TL'ye kadar ek ödeme kredisi verme sözü veriyor. Ziraat Bankası müşterileri, daha önce ihtiyaç kredisi kullandıysa ve yeni bir kredi ihtiyacı doğarsa, bu kampanyadan faydalanabilirler.

Garanti Bankası: Garanti Bankası, özel bir banka olarak finansal hizmetlerde öncü bir rol üstleniyor. Emekliler, Garanti Bankası aracılığıyla emekli maaşlarını taşıyarak, devlet destekli faiz oranlarından yararlanma fırsatına sahiptir. Bu sayede düşük faizli emekli kredileri, müşterilerin hizmetine sunuluyor.

Vakıfbank ve Halkbank: Vakıfbank ve Halkbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için düşük faiz oranları ile emekli kredisi sunan bankalar arasında yer alıyor. Bu bankalar aracılığıyla ihtiyaç kredisi almak isteyen emekliler, hızlı ve pratik bir başvuru süreci ile nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Kredi işlemleri hızla sonuçlandırılır ve emekliler, finansal ihtiyaçlarını kolaylıkla giderirler.