TCMB Başkanı: Asgari Ücret Enflasyon İçin Bir Numaralı Risk Değil TCMB Başkanı: Asgari Ücret Enflasyon İçin Bir Numaralı Risk Değil

Kuveyt Türk Bankası, müşterilerine yönelik özel bir kampanya başlattı. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, görüntülü görüşmeyle hesap açan müşterilerin kampanyaya katılıp, yapacakları harcamaların bedavaya geleceği bildirildi. Kampanya detaylarına göre, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar görüntülü görüşmeyle hesap açan ve devamında Sağlam Kart alan müşterilere, yapacakları ilk 200 TL ve üzeri harcamada 200 TL Altın Puan verilecek.

Kampanya Koşulları

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin Kuveyt Türk Mobil uygulaması üzerinden 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren görüntülü görüşmeyle hesap açmaları gerekiyor. Ayrıca kampanyaya katılmak için hesap açılış sürecinin ilk adımında yer alan ticari elektronik ileti gönderilmesine onay verilmesi gerekiyor.

Kampanya kazanımı tek seferliktir ve diğer kampanyalarla birleştirilemez. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin 31 Mayıs 2023 tarihine kadar kampanyaya katılmaları gerekiyor.

Kuveyt Türk Bankası'nın müşterilerine sunduğu bu kampanya, özellikle bankanın mobil uygulama kullanımını teşvik etmeyi amaçlıyor. Görüntülü görüşmeyle hesap açma işlemi, müşterilerin banka şubesine gitmeden kolayca işlem yapabilmesine olanak sağlıyor. Ayrıca, yapılacak harcamaların bedavaya gelmesi de müşteriler için cazip bir avantaj olarak öne çıkıyor.

Kuveyt Türk Bankası'nın müşterilerine sunduğu bu kampanya, özellikle mobil bankacılık kullanımını teşvik ederken, müşterilerin yapacakları harcamaların bedavaya gelmesi de kampanyayı cazip hale getiriyor.

Editör: Vural Pars