Kredi kartı borçları hayatımızı sıkıştırmış durumda olanlar için beklenen müjde geldi! Türkiye'nin önde gelen bankaları, 35.000 TL'ye kadar olan kredi kartı borçlarınızı kapatmanız için özel kampanyalar başlattı. Bu kampanyalar, kredi kartı borçlarınızı tek bir bankada birleştirme ve daha düşük faiz oranlarıyla ödeme kolaylığı sağlama imkanı sunuyor. İşte bu fırsatları sunan bazı bankalar ve detayları:

Ziraat Bankası Kredi Kartı Borcu Kapatma Kredisi: Ziraat Bankası, 35.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi sunuyor. Bu fırsattan yararlanabilmek için en az 6 aylık düzenli sigorta ödemelerinizin olması gerekiyor. Emekliler ise emekli maaşlarını Ziraat Bankası'na taşıyarak bu krediye başvuruda bulunabilirler. Kredi kartı borçlarınızı Ziraat Bankası şubelerine giderek kolayca kapatabilirsiniz. Kredi vadesi 36 aydır ve ilgi çeken bir detay, ilk taksiti 3 ay erteleyebilirsiniz.

Denizbank Kredi Kartı Borcu Kapatma Kredisi: Denizbank, 35.000 TL'ye kadar kredi kartı borçlarınızı kapatma fırsatı sunuyor. Bu krediye başvurabilmek için Denizbank şubesine gitmeniz gerekiyor. Kredi kartı borçlarınız, banka tarafından hesaplanacak ve bu borçları ödeyerek size kredi verilecektir. Kredi vadesi 36 aydır ve yine ilk taksiti 3 ay erteleyebilirsiniz.

Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme

Vakıfbank Kredi Kartı Borcu Kapatma Kredisi: Vakıfbank, kamu bankası olarak 35.000 TL'ye kadar kredi kartı borcu kapatma kredisi sunuyor. Bu krediye başvurabilenler arasında emekliler, devlet memurları ve esnaflar bulunuyor. Kredi kartı borçlarınızı Vakıfbank şubelerine giderek rahatlıkla kapatabilirsiniz. Vakıfbank, düşük faiz oranları ile kredi imkanı sunuyor. Emekliler, emekli maaşlarını bu bankaya taşımalıdır ve sigortalı olarak çalışanlar en az 1 yıl aynı iş yerinde sigortalı olarak çalışmış olmalıdır.