Kova burcu ve yükselen kovalar 6 Mayıs 2023 tarihinde kendilerini sıkılmış ve bunalmış hissedecektir. Bu durumdan ve bu psikolojik durumdan çıkmak için onların hayal kurmaya ihtiyaçları vardır. Kova burçlarının ve yükselen kovaların ev hayatlarının da problemsiz bir şekilde devam etmesi adına yakın çevrelerinden yardım almaya ihtiyaçları bulunmaktadır. Çok fazla pratik ve finansal fedakarlıklar yapmak daha sonra onları hayal kırıklığına uğratabilecektir. Burç sahiplerinin kişisel gelişimleri için emek harcamak önemlidir ve kova burcu bu konuya da odaklanmalıdır. Bu şekilde dengeyi bulacak ve olumsuz ruh halinden kurtulacak olan kova burçları kendilerine güvenmelidir. Diğer taraftan onların akıllarına gelen ilk fikre bağlı kalmak zorunda olmadıkları da hatırlanmalıdır. Burç sahipleri var olan kaynakları verimli bir şekilde kullanmak adına aradıkları şey üzerine düşünme yapmalıdır. Bu durum panik içerisinde almış oldukları bir karar ile gerçekleşmemelidir. Onlar hevesleri kırılmadan önce neler dilediklerini hatırlamalı ve çocukluk hayallerini takip etmelidir.

İstanbul'da Hayat Pahalılığı Hızla Artıyor: İnsanlar Gece Aç Yatağa Giriyor İstanbul'da Hayat Pahalılığı Hızla Artıyor: İnsanlar Gece Aç Yatağa Giriyor

Balık burcu ve yükselen balıklar 6 Mayıs 2023 tarihinde hayal kırıklıklarını kendilerine saklamak isteyebilir ve bu durumu dışarı yansıtmayı tercih etmeyebilir. Yeni günde gizli duygularını açmak istemeyecek olan balık burçları kendilerini hayattan izole edecektir. Fakat onları gerçekten seven ve yanlarında olan insanlar burç sahiplerinin üzgün olduğunun da farkına varacaktır. Onlar için yeni günde tavsiye edilen durum gerginliklerinin bir kısmını aşamalı bir şekilde azaltmak olacaktır. Burç sahipleri bazı sırları açığa çıkarttıktan sonra yaşanacaklarını kontrol edemez. Fakat muhtemel son ise beklenilen kadar korkutucu değildir. Balıklar ve yükselen balıklar her ne yaşanırsa yaşansın altından kalkmak için gerekli olan tüm durumlara sahiptir. Yakın çevreleriyle vakit geçirmek onları daha güvende hissettirebilir. Burç sahipleri dostlarından şaşırtıcı derecede işe yarar çözüm önerileri de alacaktır.

Editör: Ecehan Acar