Çalışan Annelere 325 Euro Destek: SGK ve AB İşbirliği ile Hayata Geçen EDU-CARE II Projesi Başvuruları Başladı Çalışan Annelere 325 Euro Destek: SGK ve AB İşbirliği ile Hayata Geçen EDU-CARE II Projesi Başvuruları Başladı

Koç burcu ve yükselen koçlar 24 Temmuz 2023 tarihinde kendi yaşamlarını farklı bir insan gözünden görme fırsatı elde edebilir. Onlar yeni günde farklı bir insanın nazarından objektif bir biçimde olayları kendi zihin süzgeçlerinden geçirecektir. Bu sırada burç sahipleri enerjilerini de kendilerinin iyileştirmek için kullanabilir ve bu durum onlara büyük faydalar gösterebilir. Yeni günde ayrıca koç burçları ve yükselen koçlar kendilerini yanlış anlaşılmış hissedebilir ve bu durum onları bazı noktalarda savunmasız da hissettirebilir. Ancak bu durumun geçici olduğu hatırlanmalıdır ve burç sahipleri böyle hislere çok fazla takılmamalıdır. İnsanlar koç burçlarının iyileştirici güçlerine iyi hislerine yardımlarını ve tavsiyelerini aramaktadır ve şimdi onların kendi problemleri ile yakın bir şekilde temasa geçmeleri de mümkündür. Koç burçları ve yükselen koçlar için diğer insanlar ile bir şeyler yapmaya ara verme durumu bunu gerçekleştirmelerine de fayda gösterecektir. Onlar için gökyüzü tarafından tavsiye edilen durum stresli ve gergin hissettikleri bir durum ile ilgili hızlı bir şekilde karar almamaya çalışmak olacaktır.

Boğa burcu ve yükselen boğalar 24 Temmuz 2023 tarihinde dikkatlerini odaklarını görevleri ile günlük işlerine kaydıracaktır. Burç sahipleri için yaşamlarının pratik detaylarına ve bazı alanlarını önem vermeleri onlara güçlü kılacak olan bir durumdur. Diğer taraftan yeni gün boğa burçlarının ve yükselen boğaların ruhsal ve duygusal ihtiyaçları ile birlikte geçmişlerini de anlayarak iyileştirmek adına güçlü bir zaman dilimi olmaktadır. Yeni günde bir miktar da olsa şüpheye yağın kaybına ya da güvensizliği işaret edecek durumlar da olabilir. Fakat bu durum da geçici olacaktır. Bunun yanı sıra çeşitli tesadüfler ve rüyalar hangi içsel çalışmanın özel bir kat gerektirdiği konusunda ipucu görevi de görebilir ve bu durum onlara rehberlik yapabilir. Boğa burçları ve yükselen boğaların programları çok hafif olmasa da bazı içsel ayarlamalar yapıldığı zaman her şey onlar için daha net bir hal alacaktır.

Editör: Ecehan Acar