Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda! Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda!

Koç burcu ve yükselen koçlar 1 Mayıs 2023 tarihinde aile konuları ile gündemde yer alabilir. Sevdikleri insanlar ve yakın aile üyeleri ile bazı tartışmalar yaşayabilecek olan burç sahipleri bu sebeple duygularını da yoğun bir şekilde hissedecektir. Gerçekleşen tartışmaların sonucunda duyguları incinmiş hissedecek olan koç burçları yükselen koçlar karmaşık bir gün yaşayabilir. Meydana gelen tartışmalar hem burç sahipleri hem de aileleri için yıpratıcı olabilecektir. Onlar için pazartesi gününde yaşanacak olan tartışmalar sırasında sakinliklerini korumaları tavsiye edilmektedir. Diğer taraftan öğrenci olan koç burçları ve yükselen koçlar da o da arkadaşlarının davranışları sebebiyle çeşitli üzüntüler yaşayabilecektir. Bir grup koçlar da akrabalarının hayatlarına karışmasını istemeyecek ve onlardan uzaklaşmayı tercih edecektir. Koçlar ve yükselen koçlar her ne kadar mantıklı bir şekilde hareket etmeye çalışsa da yeni günde bunu yapmak çok kolay olmamaktadır. Direnç göstermeye çalışacak olan koçlar bunun sonucunda daha fazla duygusal tepkiler de verebilir. Fakat kırılmamak için çaba göstermeleri yapılacak olan en iyi şeydir. Tartışmaları körüklemek yerine kendilerini savunmak ve iç huzurlarını bulmak onlara iyi gelecek olan durumdur.

Boğa burcu ve yükselen boğalar 1 Mayıs 2023 tarihinde saygı duydukları bir kişi ya da bir aile büyükleri ile problemler yaşayabilir. Bu insan burç sahiplerine onları geliştirmek için yardım etmeye çalışsa da durum biraz farklıdır. Boğa burçları bu davranışları karşısında baskı altında hissedebilir ve kendileri olmaktan uzaklaşabilir. Yaşça büyük olan bu kişi boğa burçlarına ve yükselen boğalara başarabileceklerini düşündürdükleri bir sorumluluk verecek fakat bunu ağır bir dil kullanarak yapacaktır. Onlar yalnızca öğrenmelerine yardım etmeye çalışıyor gibi görünse de boğalar utandırmaya çalışıyor ya da güçlerini kötüye kullanıyor gibi hissedecektir.

Editör: Ecehan Acar