Kısa süre içerisinde geniş bir hayran kitlesini peşinden sürükleyen Doğukan Güngör Kızılcık Şerbeti isimli dizi projesine Fatih karakterine hayat veriyor. Bu diziyle oyunculuk kariyerinde yepyeni bir süreç yaşamakta olan ünlü oyuncu sezonun en başarılı yapımlarından birisinde rol alıyor. Bu kadar özel bir yapımında yer alması ile beraber hikayenin başrolünde de performans sergileyen ünlü oyuncu ortaya koyduğu performans ile de çok konuşuluyor. Fatih karakteri Kızılcık Şerbeti dizisinde muhafazakar bir ailenin oğlu olarak dikkat çekiyor.

Dizinin ilk bölümlerinde kendi ailesinden farklı olarak seküler bir ailenin kızı olan Doğa ile evlenen Fatih dizi hikayesine damga vurmuştu. Doğa ile Fatih'in yapmış olduğu evlilik farklı kültürlerdeki ailelerin bir araya gelmesi durumuna sebep olmuş ve bazı olaylar yaşanmıştı. Doğa ve Fatih evliliği ardından farklı kültürlerde olan iki ailelerin bir araya gelmesi seyirci grubunu etkisi altına aldı.

Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor! Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor!

Bu sezon ünlü oyuncu Doğukan Güngör adına kariyerinde sıçrama yaptığı bir sene oldu ve oyuncu büyük başarılar elde etti. Kızılcık Şerbeti dizisinin 29 bölümü ile beraber sezon finali yapması da oyuncuların tatile gitmesini sağladı. Başarılı oyuncu Doğukan Güngör düzenli olarak sezon içinde bir işin sorumluluğunu almanın işin üstesinden gelmenin bir tatile ihtiyacını ortaya çıkardığını söyledi ve şarj olmak adına oyuncuların tatil yapmasını bir hak olduğunu düşündüğünü ifade eden Doğukan Güngör iyi zaman yaşadıklarını ve keyfinin yerinde olduğunu söyledi.

Güngör, Bodrum'da tatil yapması sonrasında ailesiyle de buluşacağını anlattı ve daha sonra dizinin 2. sezonu için hazırlıklara başlayacaklarını ifade etti.

Sezon hazırlığında kendisi mental olarak iş tarafına çekeceğini açıklayan ünlü oyuncu Doğukan Güngör bu şekilde rol aldığı dizi olan Kızılcık Şerbeti’nin geleceğini düşündüğünü ifade etti.