Cuma akşamlarında ilgi ile izlenen ve yapımı Gold Film tarafından gerçekleştirilen Kızılcık Şerbeti isimli televizyon dizisi projesi Show Tv ekranlarına her yeni haftada damga vurmaya devam ediyor. Dizi projesinin yeni bölümünde Doğa karakteri aldatıldığını öğrendikten sonra büyük bir yıkım yaşayacak. Diğer taraftan karakter hiçbir şey bilmiyor gibi davranacak ve bu sırada delil toplamaya başlayacak.

Ömer ve Kıvılcım ise düğün yeri belirlemeleri sebebi ile yüzleri güldürecek. Diğer taraftan Alev isimli karakterin Aylin ile tanışması sonrasında ona yaklaşmaya başlaması da dizede merak uyandıran bir durum olarak görülüyor. Dizinin yayınlanan tanıtımında ise Umut ile Nursema’nın bir arada yer aldığı sahne dikkat çekti ve ikili büyük aile yemeğinde birlikte bulundu. Kayhan karakteri yemeğe geldi ve Ömer’i köşeye sıkıştırmaya başladı. Ömer sonunda Metehan’ın aslında ikizi Bekir karakterinin oğlu olduğunu ifade ediyor. Dizinin yeni bölümünde Ömer karakterinin bu hamlesinin ne gibi sonuçlara neden olacağı da merak ve heyecan içerisinde takip ediliyor.

Serenay Sarıkaya Ve Kıvanç Tatlıtuğ’u Buluşturan Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Serenay Sarıkaya Ve Kıvanç Tatlıtuğ’u Buluşturan Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği, Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğren, Doğukan Güngör, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Müjde Uzman, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Selin Türkmen, Feray Darıcı, Oral Özer, Özlem Çakar, Serkan Tınmaz, Rahimcan Kapkap ve Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı oyuncular söz konusu dizi projesinde performans sergiliyor.

Dizi, her yeni bölümü ile özellikle sosyal medyada da gündemde yer alıyor ve sıklıkla seyirci kitlesinin paylaşımlarında yer alıyor. Show Tv dizisi Kızılcık Şerbeti daha önce ABC1 ve AB kategorilerinde rakiplerini geride bırakmıştı ve dizi aynı başarıyı sonraki haftalarda da devam ettirmeyi başardı. Sezon boyunca çok başarılı bir süreç geçiren Kızılcık Şerbeti sevilerek izleniyor.