Kısa süre içerisinde geniş bir hayran kitlesi elde eden Kızılcık Şerbeti isimli dizi projesi sezonun en beğenilen dizilerinden biri olarak adından söz ettirmişti. Türk dizi hayranlarının yanı sıra yurt dışındaki Türk dizi hayranlarının da dikkatini çeken dizi projesi pek çok oyuncuyu kadroda bir araya getirmişti. Dizi sezon finalini 29ç bölümü ile beraber yapmış ve Doğa’nın aldatıldığını ailesi karşısında açıklaması akşama dalga vurmuştu. Doğa ile Fatih ilişkisi açısından önemli gelişmeleri hikayede barındıran dizi projesi 2. sezonda da güçlü bir hikaye ile izleyici ile buluşacak. Almış olduğu ceza sonrasında yeniden bir reytingler almaya başlayan Kızılcık Şerbeti dizisi diğer taraftan usta oyuncuyu ikna edemedi ve üzücü haber ile magazin günlerinde yer aldı. Söz konusu isim 5 senedir iyi bir proje bekliyor ve bir tercihte bulunmaktan kaçınıyordu.

Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi! Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi!

Başarılı oyuncu Nebahat Çehre sinema filmleri ile 1962 senesinde oyunculuk kariyerine adım atmış ve uzun seneler süren kariyer hayatına çok sayıda projesi sığdırmayı başarmıştı. Samsun'da 1944 yılında dünyaya gelen ünlü oyuncu Nebahat Çehre son olarak 2018 yılında ekranlarda yer almış ve Yuvamdaki Düşman isimli projede performans sergilemişti. Daha sonra Menajerimi Ara dizisine konuk olan ünlü isim setlerden ise 5 yıldır uzakta Kaldı.

Oyuncu Aşkı Memnu dizisindeki Firdevs karakteriyle hafızalara kazındı ve unutulmazlar arasına bu şekilde katıldı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hafız Sultan karakterine hayat vererek gizli hayranlarının hafızasında yer edinen ünlü isim yeni tercihi ile de merak içerisinde bekleniyordu.

Haziran Gecesi ve Kara Para Aşk gibi dizi projeleri ile de dikkatleri üzerine toplayan Nebahat Çehre mesleğe yeni adım atan gençlerin performanslarını ve gelişimlerini de çok beğendiğini söylüyordu. Kızılcık Şerbeti dizisinden de teklif alan usta oyuncu karakterin kendisine uymadığını düşündüğü için bu teklifi kabul etmedi.