7 banka tarafından da ihtiyaç kredisi almak için başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlar için 100000 TL'ye kadar limit belirlendi ve ihtiyaç kredisi ödemeleri yapılacağı açıklandı. Kamu bankaları özel bankaları tarafından yapılan bu işlemlerde nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar, kredi politikalarına uygun olmadığı durumda yüksek limitli kredi kullanabilir. 24 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak bu bankalardan ihtiyaç kredisi alabilmektedir. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank kredi kampanyası açıkladı...

Devlet bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, yapmış oldukları bu kampanyalarda vatandaşlara internet üzerinden kredi onayı vereceğini açıkladı. Kamu bankaları üzerinde hesabı olan vatandaşlar, internet bankacılığı uygulamaları aracılığı ile birlikte ihtiyaç kredisi başvurularını gerçekleştirebilir, bu bankalar üzerinden işlemlerini gerçekleştirerek, istediğiniz zaman kredi ödemesi alabilirsiniz. Acil ihtiyacınızın olması durumunda, işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bu bankalar üzerinden emekli olan kişilerde yüksek limitli kredi alabilmeleri için maaş müşterisi olması gerekiyor. 

100000 TL kredi veren bankalar listesi...

100000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşları kredi verecek olan bankalar, 24 ay vadeli kredi ödemesi tablosu oluşturacak. 

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!
  1. Ziraat Bankası
  2. Vakıfbank
  3. Halkbank,
  4. Denizbank,
  5. Garanti Bankası
  6. Yapı Kredi Bankası
  7. Akbank

tarafından kredi ödemesi alabilirsiniz. 7 banka üzerinden de başlatılan bu ihtiyaç kredisi kampanyasında, başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanacak olan tüm vatandaşların şubelere gitmeden işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için hangi bankadan başvuru yapmak istiyorlarsa o bankanın müşteri hizmetleri numarası üzerinden internet şifresi oluşturup, mobil uygulamaya giriş yapması gerekiyor. yapılacak olan başvurular sonrasında kredi ödemelerinizi banka şubeleri üzerinden de kullanabilirsiniz.