Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor! Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor!

İlk fragmanı yayınlanan Ya Çok Seversen isimli dizi projesi Kanal D ekranlarının gözdesi oldu ve dikkat çekti. Romantik komedi türünde izleyici karşısına çıkacak olan dizi projesinde ünlü oyuncu Kerem Bürsin performans sergileyecek ve sevenleri ile buluşacak. Projenin ilk bölümü 6 Temmuz Perşembe akşamında yayınlanacak ve Kerem Bürsin de uzun bir ara sonrasında yeniden ekranlarda rol alacak. İlk fragmanını yayınlanan dizi özellikle başrol oyuncusu olan Kerem Bürsin ile dikkat çekti. Oyuncu dizide Ateş isimli karaktere hayat verecek ve hikayede önemli bir rol üstlenecek. Oyuncunun hayranları özellikle hikaye içinde Kerem Bürsin’in nasıl bir rol üstleneceğine merak ediyor ve karakterin özelliklerini araştırıyor. Sosyal medya ortamında ise Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan uyumu konusunda olumlu anlamda yorumlar yazılıyor. Özellikle yurt dışındaki Türk dizisi hayranları oyuncunun yeni dizisini merak içerisinde takip ediyor ve gelişmeleri öğrenmek istiyor.

Türk hayranlarının yanı sıra yurt dışındaki Türk dizisi sevenlerinin ilgisini çeken Ya Çok Seversen dizisi Kerem Bürsin’in uzun bir ara sonrasında tekrardan romantik komedi hikayesinde rol alacak olması ile yakından ilgili. Bu sebeple dizinin ünü Türkiye sınırlarını çoktan açtı ve oyuncunun hayat vereceği Ateş karakteri merak konusu oldu. Sosyal medya ortamında yapılan yorumlara da bakıldığı zaman yabancı hayranların diziye karşı büyük bir ilgisinin olduğu net bir şekilde görülüyor. Yabancı hayranlar duygusal sözler ile diziye karşı duydukları heyecana aktarıyor ve farklı dillerde paylaşımlar gerçekleşiyor. Bunun yanı sıra yakışıklı isim Kerem Bürsin'e duyulan ilgi de yapılan yorumlardan net bir şekilde görülüyor. Dizinin yayına girmesi sonrasında gösterilen desteğin artarak devam edeceği de beklenilmekte. Bu durumun en önemli sebebi ise ünlü oyuncunun ne kadar başarılı bir isim olduğu olarak yorumlanmakta.