Vakıfbank, Maaşınızın 15 Katına Kadar Kredi Veriyor! Kamu bankası olarak hizmet veren Vakıfbank, Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek olan ihtiyaç kredisi kampanyasıyla maaşınızın 15 katına kadar kredi imkanı sunuyor. Vakıfbank'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, banka şartlarına uygun olan herkesin diledikleri zaman kredi kullanabilecekleri belirtiliyor.

Asgari Ücrete Yönelik Temmuz Ayında Ara Zam Gündemde Asgari Ücrete Yönelik Temmuz Ayında Ara Zam Gündemde

Kredi başvurusu için herhangi bir banka şubesine gitmeye gerek yok. Vakıfbank'ın mobil uygulaması veya internet bankacılığı aracılığıyla da kredi başvurusu yapabilirsiniz. Acil nakit ihtiyaçlarınız için hızlı bir çözüm olan bu kampanya sayesinde, kendi maaşınızın 15 katına kadar kredi kullanabilirsiniz.

Emekli olan ve sigortalı olarak çalışan vatandaşlar da kampanyaya katılarak ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Vakıfbank, uygun faiz oranlarıyla ve 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli kredi ödeme seçeneğiyle müşterilerine hızlı bir şekilde kredi ödemesi yapmaktadır.

Başvuru için banka bireysel müşteri temsilcileriyle görüşerek veya mobil uygulama/internet bankacılığı üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Maaşınızı Vakıfbank şubelerine taşımanız durumunda, emekli maaşı alan vatandaşlar da dahil olmak üzere tüm müşterilere 15 katına kadar kredi verilebilmektedir.

Yukarıda verilen bilgiler doğrultusunda, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanabilirler. Uygun faiz oranları ve 3 ay ertelemeli kredi ödeme seçeneğiyle, müşterilerine kolaylık sağlayan Vakıfbank, mobil uygulama veya internet bankacılığı aracılığıyla hızlı kredi başvurusu yapmanıza olanak tanımaktadır.

Editör: Vural Pars