Halkbank müşterileri, kampanyaya katılmak için öncelikle alışverişlerinden önce anahtar kelimeyi yazarak boşluk bırakıp tercih ettikleri kredi kartının son altı hanesini yazıp 3404 numarasına göndermelidir. Ardından, kampanya dahilinde belirlenen harcama tutarlarını karşılayan müşterilere ödüller verilecektir. Harcama tutarlarına göre ödül miktarları şu şekildedir: 5.000 TL harcama için 400 TL, 10.000 TL harcama için 1.000 TL, 15.000 TL harcama için 1.500 TL ve 20.000 TL harcama için 2.000 TL ParafPara hediyesi verilecektir. Müşteriler, bu harcama sözlerinden yalnızca birini seçebilecektir.

Harcama sözü verildikten sonra, tercih edilen puanlar müşterilerin kartlarına yüklenecektir. Kampanyaya katılmak için, müşterilerin banka sisteminde kayıtlı olan numaradan mesaj göndermeleri gerekmektedir. Kampanya yurt içinde ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir. Halkbank'ın sistemine ulaşan mesajlar ve teyit bilgileri üzerine kampanya katılımı onaylanacaktır.

Kampanyadan yalnızca bireysel Paraf ve Parafly kredi kartı sahipleri faydalanabilir. Halkcard, ticari kart, sanal kart ve ek kartlar kampanyaya dahil edilmeyecektir. Ayrıca, harcama sözü verilen kredi kartının aktif durumda olması gerekmektedir. Dönemsel gecikme yaşamayan kartlar kampanyaya katılabilecektir.

Opel SUV Modelleri: Fiyat-Performans Dengesiyle Dikkat Çekiyor Opel SUV Modelleri: Fiyat-Performans Dengesiyle Dikkat Çekiyor

Kampanyaya kayıt olduktan sonra, müşterilerin ilk ekstre dönemiyle birlikte kampanya başlayacak ve bir senelik ekstre dönemini kapsayacaktır.

Halkbank'ın düzenlediği bu kampanya, müşterilere ekonomik avantajlar sunmayı hedeflemektedir. Kampanyaya katılan müşteriler, belirli harcama tutarlarını karşılayarak ParafPara ödüllerini kazanabileceklerdir.

Editör: Vural Pars