Takı dünyasında her bir parçanın benzersiz bir havası mevcut. Ancak altın kolyeler, zarafetin simgesi harika dokunuşlar içeriyor. Altın kolye tercih ederken, zincir yapısına, kolye ucuna ve birçok detaya dikkat etmek gereklidir. Hem kendiniz için hem de sevdikleriniz için satın alacağınız bir kolyede, detaylar büyük önem taşır. Sade kolyeler, iddialı giyim tarzında büyüleyici bir tamamlayıcı olabilir. Çeşitli uçlar içeren, kendini gösteren kolyelerse sade giyim tarzında bir adım öne çıkar. Kaplan kolye ucu, mikailin kılıcı, beyaz taşlı pars modeller gibi oldukça farklı modelleri seçebilirsiniz. Peki altın kolye satın alırken madde madde, nelere dikkat etmek gerekli?

Altın Kolyeler Kaç Ayar Altın Olmalı?

Takılarda hem tasarımın çekiciliği hem de diğer detaylar önemlidir. Ancak altın kaç ayar olmalı sorusunun yanıtı herkes tarafından bilinmiyor. Altın kolye, küpe ve kolye gibi ürünlerde genellikle 14 ayar modeller ilgi görüyor. 14 ayar altın kolye modelleri çarpıcı bir parlaklık, eşsiz bir görünüm sunuyor. Bundan dolayı her ortamda rahatlıkla tercih edilebilir. Altın kolye ucu, zinciri ve diğer detayları barındırdığı eşsiz görünümle sizi bir adım öne çıkarıyor. Aynı zamanda marjinal bir tercih yapmak isterseniz siyah altın görünümlü kolye uçları da mevcuttur.

Popüler Modeller İçinde Seçim Yapın

Altın kolye model skalasının geniş olması, hangi modeli alsam kararsızlığını ortaya çıkarıyor. Hem kolye ucu hem de zincir oldukça çeşitlenebilir, özelleştirilebilir yapılardır. Günlük giyimde veya özel günlerde altın kolyenizle bir adım öne çıkabilir harikalar yaratabilirsiniz. Peki altın kolye seçiminde hangi modeller revaçta? Kalpli yıldızlı modeller taşlı harfler ve ataç formunda 14 ayar kolye modelleri uzun süredir ilgi görüyor. Bunların dışında kar kristali ve kalp figürleri her dönemin yıldızı olmayı sürdürüyor. Taşlı simetri içeren modeller, fatma ana eli gibi özel tasarımlar da altın kolye fiyatı da farklı seçenekleriyle Avcılar Kuyumcusu web sitesinde yer alıyor.

İndirimli ve 250 Bin TL Kredi Destekli Renault Megane Fiyatları Duyuruldu! İndirimli ve 250 Bin TL Kredi Destekli Renault Megane Fiyatları Duyuruldu!

Avcılar Kuyumcusu, altın takılarda en trend modelleri keşfetmek isteyenlerin adresi oldu. Markanın online satış mağazası üzerinden aradığınız eşsiz ürünleri internete özel indirimlerle bulabilirsiniz. Kolyenin yanı sıra küpe, bileklik, yüzük ve set takımlarında da harika alternatifler karşınıza çıkacak