İş Bankası, emekli vatandaşlarımızın ekonomik ihtiyaçlarını kolaylaştırmak amacıyla özel bir ihtiyaç kredisi paketi hazırladı. Sektördeki fiyat artışları ve ekonomik dalgalanmalar, özellikle emeklilerimizin bütçesini sıkıştırmakta ve ay sonunu getirmek daha zor hale gelmektedir. Bu noktada İş Bankası'nın emeklilere özel kredi paketi bir nefes olmayı vaad ediyor.

İş Bankası'nın emekliye özel ihtiyaç kredisi başvuruları, internet şubesi veya İşCep uygulaması üzerinden kolaylıkla yapılabilmektedir. 36 aya kadar vadelendirme imkanı ile kredi geri ödemeleri, aylık taksitler halinde ve talep edilen kredi miktarına göre düzenlenebilmektedir. Dahası, İş Bankası emeklilik hesabı olan müşterilerine düşük faizli kredi kullanım fırsatı sunarak, acil nakit ihtiyacını rahatça karşılamalarına olanak sağlamaktadır.

Çalışan Annelere 325 Euro Destek: SGK ve AB İşbirliği ile Hayata Geçen EDU-CARE II Projesi Başvuruları Başladı Çalışan Annelere 325 Euro Destek: SGK ve AB İşbirliği ile Hayata Geçen EDU-CARE II Projesi Başvuruları Başladı

İş Bankası'nın sunduğu bu özel paket, emekli müşterilerin 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanabilme imkanı sağlamaktadır. Kredi, aylık %2,35 faiz oranı ve 36 ay vade seçeneği ile sunulurken, emeklilerin bu krediyi çok düşük aylık taksitlerle geri ödeme imkanı bulunmaktadır.

Bu özel kredi paketi, emeklilerin yeni yıla borçsuz girebilmeleri ve yeni yıl alışverişlerini rahatça yapabilmeleri için tasarlanmıştır. İş Bankası'nın belirlediği faiz oranları, müşterinin findeks kredi notuna ve risk durumuna göre değişkenlik gösterebilmektedir. İş Bankası, gerektiğinde ek belge talep etme hakkını saklı tutmaktadır.

Editör: Vural Pars