Türkiye'de artan hayat pahalılığı, vatandaşların finansman arayışlarını artırdı. Türkiye İş Bankası, bu ihtiyaçları karşılamak için özel faiz oranları ile ihtiyaç kredisi sunuyor. Anında Kredi kampanyası ile 70.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanabilirsiniz.

İş Bankası Anında 70.000 TL İhtiyaç Kredisi Sunuyor!

Türkiye İş Bankası, nakit ihtiyacı olan müşterilerine 70.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sunuyor. Hayat pahalılığı nedeniyle kredi ihtiyacı artan müşteriler, özel faiz oranlarıyla kredi fırsatından yararlanabilecekler.

Kredi tutarı, vadesi ve kredi skoruna göre kişiye özel faiz oranları sunulacak. Kredi tutarı 100.000 TL üzerinde olan krediler için vade 12 ay, 50.000 TL – 100.000 TL’ye kadar olan kredilerde ise vade 24 ay ile sınırlı olacak. 50.000 TL’nin altındaki krediler ise 36 aya kadar vade seçenekleri sunulmaya devam ediyor.

Anında Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

İş Bankası müşterileri, acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için anında kredi başvurusu yapabilirler. İşCep, internet şubesi ve bankamatikler üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Avantajlı faiz oranlarından yararlanarak ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlar, şubelere gitmek zorunda kalmadan kolayca kredi başvurularını anında yapabilirler.

İş Bankası Anında İhtiyaç Kredisi Şartları Nelerdir?

İş Bankası, 7/24 anında İşCep, internet veya bankamatiklerden kredi başvuru yapmanıza izin verir. Kredi tutarı ve vadesine göre, farklı şartlar istenebilir. Ancak müşteriler, uygun geri ödeme seçenekleri ve avantajlı faiz oranlarından yararlanarak 70 bin TL'ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçları için İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi fırsatlarından yararlanabilirler.