İş Bankası, müşterilerine özel kampanyalarına bir yenisini ekledi. İşCep mobil uygulama kullanıcılarına özel olarak sunulan faizsiz nakit avans kampanyası, Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek. Kampanya kapsamında müşteriler, kısa sürede 10.000 TL tutarında faizsiz nakit avans alabilecekler.

Başvuru Adımları

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

Kampanyadan faydalanmak isteyenler öncelikle İşCep uygulamasına giriş yaparak "müşteri olmak istiyorum" adımını takip etmeli ve müşteri hesabı oluşturmalıdırlar. Ardından kredi kartı başvurusunda bulunarak onay aldıktan sonra taksitli nakit avans kampanyasına başvurabilirler. Başvuru süreci mobil uygulama veya internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirilebileceği gibi fiziki şubelere giderek veya İş Bankası müşteri hizmetleri hattını arayarak da bilgi alınabilir.

Kampanya Şartları

Kampanya kapsamında müşteriler en fazla bir kez faydalanabilecekleri faizsiz nakit avans alabilecekler. Kampanya dönemi boyunca, 5 aylık vade aralıklarıyla aylık taksitler halinde 10.000 TL tutarını geri ödeyebilecekler. Nakit avans tutarı en az 300 TL, en fazla ise 10.000 TL olarak belirlenmiştir.

Başvuru Yapanlara Onaylanan Tutar Hemen Yatırılıyor!

Kredi kartı başvurusu onaylandıktan sonra, kampanyadan bir yıl boyunca faydalanılabilir. İş Bankası kredi kartı kullanıcıları ile ticari kredi kartı kullanıcıları bu fırsattan faydalanabilirler. Kampanya dönemi boyunca başvuru yapan müşterilere onaylanan tutar hemen hesaplarına yatırılıyor.

İş Bankası İşCep mobil kullanıcılarına sunulan bu kampanya, nakit ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılamak isteyen müşteriler için oldukça avantajlı bir seçenek sunuyor.