İş Bankası müşterileri için yeni bir kredi kampanyası başlatıldı. Banka hesabı olan bireysel müşterilere yönelik yapılan kampanyada, 2 gün içinde işlem yapacak olan müşterilere 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi imkanı sunuluyor. Nakit ihtiyacı olan vatandaşların tercih ettiği İş Bankası, düşük faiz oranlarıyla müşterilerine kredi ödemeleri gerçekleştiriyor. İnternet bankacılığı uygulamaları üzerinden kredi ödemeleri veren banka, müşterilerine hızlı ve kolay bir şekilde kredi kullanımı sağlıyor.

Almanya Çifte Vatandaşlık Yasası: Türk Vatandaşlığına Yeniden Başvuru Süreci Başlıyor Almanya Çifte Vatandaşlık Yasası: Türk Vatandaşlığına Yeniden Başvuru Süreci Başlıyor

Kredi başvurusu internet bankacılığı uygulaması üzerinden gerçekleştirilebiliyor. 36 ay vadeli 50.000 TL kredilerde gelir belgesi istenmiyor ve masraf ödemesi yapılmıyor. Başvurularını 2 gün içinde yapacak olan müşteriler, internet bankacılığı uygulaması üzerinden kredi ödemelerini hemen aynı gün hesaplarına yatırarak kullanabiliyorlar.

Başvurularını İş Bankası şubelerinde gerçekleştirebilecek olan müşteriler, bankanın resmi internet sitesi üzerinden internet şubesine giriş yaparak da başvuru yapabiliyorlar. Kredi başvurusu için bireysel müşteri olmak ve banka kredi puanının uygun olması gerekiyor. Emekli olan müşterilerin de bu yüksek limitli kredilerden faydalanabilmeleri için emekli maaşlarını İş Bankasına taşımaları gerekiyor.

İş Bankası müşterileri için sunulan bu kredi kampanyası, nakit ihtiyacı olan vatandaşların en çok tercih ettiği yöntemlerden biri olan banka kredileri arasında yer alıyor. Banka hesabı olan bireysel müşterilerin, gelir belgesi olmadan ve masraf ödemeden 50.000 TL'ye kadar kredi kullanabileceği kampanya, müşterilere avantajlı bir seçenek sunuyor.

Editör: Vural Pars