Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda! Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda!

İş Bankası'ndan borç kapatma kredisi! İş Bankası, yeni kampanyası ile emekli ve çalışan vatandaşlara borç kapatma kredisi imkanı sunuyor. İş Bankası hesabı olanlar, kampanya kapsamında 100.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanabilecekler. 24 ay vadeli ödeme planı ile verilecek olan bu krediler, İş Bankası müşterilerine hızlı bir şekilde kullandırılacak. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenler, ayrıca diğer bankalardaki borçlarını da kapatmak için borç kapatma kredisi kampanyasına katılabilecekler. İş Bankası müşterisi olanların hızlı bir şekilde kredi ödemesi alabilecekleri bu kampanyalara başvurmak için, bankanın internet sitesi veya mobil uygulaması İŞ CEP üzerinden başvuru yapabilirler.

İş Bankası borç kapatma kredisi kampanyası ile birlikte, nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlara avantajlı bir seçenek sunuyor. Emekli maaş hesabını İş Bankası'na taşıyanlar, diğer bankalardaki kredi kartı borçlarını kapatarak 100.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanabilecekler. İş Bankası müşterisi olmayanlar da kampanyadan faydalanabilirler ve İş Bankası şubelerine gelir belgesi olmadan başvuru yapabilirler.

İş Bankası, ihtiyaç kredisi başvuru sürecini kolaylaştırmak için müşterilerine farklı kanallar sunuyor. İnternet sitesindeki başvuru formunu dolduranlar veya İŞ CEP mobil uygulaması üzerinden başvuru yapanlar, kısa sürede kredi sonucunu öğrenebilirler. İş Bankası müşterisi olanlar, işlem yapmak için İş Bankası şubelerine gitmeden işlemlerini İş Bankası ve İŞ CEP uygulaması üzerinden gerçekleştirebilirler.

Başvuruları onaylanan müşterilere, nakit kredi ödemeleri hızlı bir şekilde verilecektir. İş Bankası'nın borç kapatma kredisi kampanyası ile birlikte, emekliler ve çalışanlar nakit ihtiyaçlarını karşılayabilir ve diğer bankalardaki borçlarını kapatabilirler. İş Bankası, müşterilerine sunduğu kolaylıklar ve uygun faiz oranları ile tercih edilen bankalar arasında yer alıyor.

Editör: Vural Pars