İş Bankası, emekli promosyonları için yeni bir adım atarak başvuruların e-Devlet üzerinden yapılmasına olanak sağladı. Oturduğunuz yerden yapacağınız başvurularla emekli promosyonu alabileceksiniz.

Bankalar arasındaki müşteri yarışı devam ediyor. İş Bankası, emekli maaşını kendisinden alan müşterilerine özel promosyonlar sunuyor. Bu kapsamda, yeni bir adım atarak başvuruların e-Devlet üzerinden yapılmasına olanak sağladı. Artık oturduğunuz yerden yapacağınız başvurularla emekli promosyonu alabilirsiniz.

2017 Yılından Beri Uygulanan Emekli Promosyonu

2017 yılından beri, emekli maaşını bir bankadan 3 yıl boyunca almaya taahhüt eden emekli vatandaşlara promosyon ödemesi yapılmaktadır. İş Bankası da bu uygulama kapsamında müşterilerine özel promosyonlar sunuyor. Yeni yapılan düzenlemeyle birlikte, başvurularınızı artık e-Devlet üzerinden yapabilirsiniz.

Güncel Promosyon Ödemeleri

İş Bankası, promosyon ödemelerinde belirlediği güncel ödemelerin başvurularını 31 Mart tarihine kadar devam ettirecek. Belirlenen güncel promosyon ödemeleri ise şu şekildedir:

  • 3.500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar emekli maaşı alanlar için 4.500 TL promosyon ödemesi
  • 3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında emekli maaşı alanlar için 5.250 TL promosyon ödemesi
  • 7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında emekli maaşı alanlar için 6.750 TL promosyon ödemesi
  • 10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlar için 7.500 TL promosyon ödemesi

E-Devlet Üzerinden Başvuru Nasıl Yapılır?

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

İş Bankası emekli promosyon başvurusu için e-Devlet üzerinden başvuru yapmanız mümkün. Başvuru işlemleri oldukça kolay ve pratiktir. Başvuru talimatlarını eksiksiz bir şekilde tamamlamanız halinde, promosyon ödemeleriniz gerçekleştirilecektir.