İş Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında müşterilere özel faiz oranları ile anında kullandırılacak olan kredi, nakit ihtiyaçlarına çözüm olarak öne çıkıyor. Kredi için başvuru ve onay işlemleri dijital ortamda gerçekleştirilebiliyor ve başvuru sonrasında en geç bir saat içerisinde kredi işlemleri sonuçlanarak kredinin onaylanması halinde para anında müşterinin hesabına aktarılıyor. Kampanya üst limiti ise 70 bin TL olarak belirlendi.

İş Bankası’nın sunduğu düşük faiz oranları ve esnek ödeme vadeleri, müşterilerine avantajlı finansal çözümler sunmasını sağlıyor. Kredi kampanyasından faydalanmak isteyen müşteriler, internet bankacılığı kullanmıyorlarsa bu başvuruyu şube kanalıyla da bankaya iletebiliyorlar. Kredi hakkında detaylı bilgiler ise bankanın web sitesinde yer alıyor.

Kredi tutarı 70 bin TL olan kampanyada özel faiz oranları ve 36 aya kadar uygulanabilen vade seçenekleri sunuluyor. Kredi için şubeye gitme zorunluluğu bulunmuyor, dijital kanallar üzerinden kolayca başvuru yapmak mümkün.

Borsada Dalgalı Seyir: Endekslerde Değişimler Borsada Dalgalı Seyir: Endekslerde Değişimler

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, İş Cep uygulamasına giriş yaparak ihtiyaç kredisi linkine tıkladıktan sonra başvuru formunu eksiksiz doldurarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Kredi başvurusunun onaylanması halinde kullanabileceğiniz maksimum kredi tutarı tarafınıza bildirilecek ve tutara göre faiz ve vade oranları hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Kabul etmeniz durumunda kredi, bağlı olduğu hesabınıza aktarılacaktır.

İş Bankası’nın ihtiyaç kredisi kampanyası, T.C. vatandaşı olan ve 18 yaşını dolduran her bireyin kredi kriterlerini karşılaması durumunda faydalanabileceği bir fırsat olarak öne çıkıyor.

Editör: Vural Pars