Bankalar, mayıs ayının başlamasıyla birlikte peş peşe cazip kampanyalar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, bir banka müşterilerine sıfır faizli 20 bin TL taksitli nakit avans imkanı sağlıyor. İş Bankası'nın bu avantajlı kampanyasıyla ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

İş Bankası, müşterilerine sağladığı birçok ayrıcalıklı hizmete ek olarak İşCep uygulamasında yer alan "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle 20 bin TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans imkanı sunuyor.

Bu kampanyadan faydalanabilmek için öncelikle İş Bankası müşterisi olmanız ve 18 yaşını doldurmanız gerekmektedir. Şubeye gitmeden müşteri olma işlemlerini gerçekleştirebilmeniz için ise İş Bankası'nın mobil uygulamasını indirerek müşteri kimliği oluşturmanız yeterlidir.

İŞ BANKASI 20 BİN TL FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS NASIL ALINIR?

  • Kampanya, 15 Nisan 2023 ile 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerlidir ve İşCep "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış müşteriler kampanyadan yararlanabilir.

  • Faizsiz taksitli nakit avans, sadece 5 ay vadeli olarak geçerlidir.

  • Kullanılacak avans tutarı 300 TL ile 20.000 TL arasında olmalıdır ve kullanılabilecek tutar, kredi kartının nakit avans limitiyle sınırlıdır.

  • Tanımlanan faizsiz taksitli nakit avans tutarı, en fazla 2 seferde ve toplamda belirlenen tutarı geçmeyecek şekilde kullanılabilir.

  • Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, fiziksel kartlarını beklemeden Maximum Mobil üzerinden kredi kartı limitlerinin yüzde 50'sini aşmayacak şekilde (5 bin TL dahil) faizsiz taksitli nakit avans kullanabilirler.

    Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!
  • 5 aydan farklı vadelerde ve 20 bin TL üzeri tutarlarda faiz oranları uygulanır.

  • Kampanya, İşCep üzerinden "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusunu onaylatan müşteriler için geçerlidir.

  • Kampanya başvuruları, kredi kartı başvurularının onaylanmasını takip eden 7 gün içinde yapılır ve kampanyadan yararlanma süresi 1 yıldır.