TCMB Başkanı: Asgari Ücret Enflasyon İçin Bir Numaralı Risk Değil TCMB Başkanı: Asgari Ücret Enflasyon İçin Bir Numaralı Risk Değil

ING Bank, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için Mini Kredi Kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, 5.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz. Banka, bu kampanya ile birlikte vatandaşlara 36 ay vadeli kredi imkanı sunacak.

Başvuru şartlarına uygun olan tüm bireysel müşteriler, banka şubesine gitmeden kampanyaya başvuru yapabilecek. ING Bank, uygun kredi puanına sahip olan ve 18 yaşından büyük olan müşterilerine, hızlı bir şekilde kredi ödemesi yapacağını duyurdu. Başvurunuzun hemen aynı gün içinde değerlendirilip sonuçlandırılacağı kampanya dahilinde, 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli kredi kullanabilirsiniz.

ING Bank Mini Kredi Kampanyası Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kampanyaya başvurmak isteyen vatandaşlar, ING Bank internet sitesine girerek kredi başvuru formunu doldurabilirler. Başvuru formunun onaylanması halinde, kredi ödemeniz hemen aynı gün içinde hesabınıza yatırılacak. Banka hesabı olan müşteriler de banka şubelerine gitmeden hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanabilecekler.

Başvuru için TC kimlik numaranızın yeterli olduğu kampanya dahilinde, bankanın uygun faiz oranlarıyla sunacağı kredi fırsatlarından yararlanabilirsiniz. ING Bank, müşteri memnuniyetini her zaman önceliği olarak belirleyerek, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşların yanında yer almaktadır.

Hemen başvuru yaparak, acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için ING Bank Mini Kredi Kampanyası’ndan faydalanabilirsiniz!

Editör: Vural Pars