ING Bank, bayram dönemlerinde müşterilerine özel bir kredi kampanyası sunarak ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olmaktadır. Bayram kredisi adı altında verilen bu kredi ile müşteriler, 10.000 TL'ye kadar nakit desteği alabilmektedir. ING Bank, kredi başvurularını müşterilerinin kredi skorlarına göre değerlendiren bir bankadır. Yüksek kredi skoruna sahip olan müşteriler, daha avantajlı faiz oranlarıyla kredi kullanma imkanına sahiptir. Kredi skoru 1100 ve üzeri olan kişiler, ING Bank bayram kredisi başvurusunda bulunabilirler.

ING Bank Bayram Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bayram kredisi başvurusu için ING Bank, müşterilerine çeşitli başvuru kanalları sunmaktadır. İnternet üzerinden başvuru yapmak isteyen müşteriler, ING Bank'ın resmi internet sitesine giriş yaparak başvuru formunu eksiksiz doldurabilirler. Başvurunun ardından anında onay alınması mümkündür. Başvuru sonucu, internet üzerinde gösterileceği gibi SMS yoluyla da bildirilebilir. Onay alındıktan sonra müşteri, kimliğiyle birlikte başvuru sırasında belirttiği ING Bank şubesine giderek kredisini kullanabilir. Faiz oranı da başvuru sonucunda belirlenecektir.

Alternatif olarak, en yakın ING Bank şubesine giderek de bayram kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Kimliğinizle birlikte şubeye gitmeniz yeterlidir. Banka, gerekli gördüğü durumlarda gelir belgesi talep edebilir. Emekli müşteriler ise emekli maaşlarını ING Bank'a taşıdıklarında daha yüksek limitlerde kredi onayı alma imkanına sahiptirler.

ING Online Bayram Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Online başvuru yapmak isteyen müşterilerin ING Bank hesabına sahip olmaları gerekmektedir. İnternet bankacılığı şifresiyle online kredi başvurusu yapabilirsiniz. ING Bank'ın mobil uygulamasına giriş yaparak "krediler" menüsüne gidip "ihtiyaç kredisi başvurusu" sekmesine tıklamanız gerekmektedir. Burada bankanın kampanyalarını görebilirsiniz. Eğer 3 ay erteleme istiyorsanız, ilgili krediyi seçerek başvurunuzu yapabilirsiniz.

Başvurunuz onaylandığında ING kredisi, hesabınıza otomatik olarak geçecektir. Online başvuruda da banka, size uygun faiz oranlarıyla kredi hizmeti sunacaktır. Kredi vadesi 36 ayı geçmediği için ödeme planınızı da kendiniz belirleyebilirsiniz. Başvurunuzun değerlendirme sonucu size 5 dakika içinde iletilir. Yüksek limitli kredi almak isteyen müşterilerin, ING Bank'ın ipotekli kredi seçeneklerine başvurması gerekmektedir.

Borsada Dalgalı Seyir: Endekslerde Değişimler Borsada Dalgalı Seyir: Endekslerde Değişimler

ING Bank bayram kredisi, müşterilere bayram döneminde nakit ihtiyaçlarını karşılayabilme fırsatı sunmaktadır. Kredi başvurusu için müşteriler, ING Bank'ın farklı başvuru kanallarını kullanarak hızlı ve kolay bir şekilde başvuru işlemlerini tamamlayabilirler.

Editör: Vural Pars