Kadem Ekşi pazar tezgahına geçti, ıspanak sattı Kadem Ekşi pazar tezgahına geçti, ıspanak sattı

“İlhan İrem öldü mü, kaç yaşındaydı, neden öldü?” gibi soruların yanıtı üzücü olay sonrasında araştırma konusu oldu. Bir süredir gözlerden uzakta hayatını yaşayan başarılı söz yazarı ve müzisyen İlhan İrem yaşamını yitirdi. Ünlü müzisyen ve söz yazarı hakkında ulaşılan son dakika haberi sonrasında müzisyenin hayranları üzüntüye boğuldu. Acı olay hakkında araştırılan bilgiler ardından detaylar da açığa çıktı. Bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat eden İlhan İrem, acı haber ile gündemde yer aldı.

İlhan İrem Kimdir, Kaç Yaşında Hayatını Kaybetti?

Bursa'da 1 nisan 1955 tarihinde hayata gözlerini açan ve asıl adı İlhan Aldatmaz olan usta sanatçı İlhan İrem acı haber ile gündemde yer aldı. Ortaokulda eğitim gördüğü sırada şan ve solfej dersleri almaya başlayan ünlü isim, hayatı boyunca pek çok başarılı işe imza attı. Ünlü isim 14 yaşındayken 1969 senesinde okul orkestrasına solist olarak seçildi ve müzik o yıllarda İlhan İrem'in hayatına girdi.

Ünlü isim, 1970 senesinde mensubu olduğu Meltemler Orkestrası Liseler Arası Müzik yarışmasında Marmara Bölgesi'nde birincilik kazandı ve üstün bir başarı sağladı. Birincilik kazanan İlhan İrem bu süreçte İstanbul'da bulunan pek çok profesyonel müzik grubundan teklif aldı ancak 1972 senesine kadar Bursa'da kalmak istedi.

Başarılı sanatçı İlhan İrem 1981 senesinde askerlik döneminde yapmış olduğu bestelerden oluşan Bezgin'i yayınladı ve bu gelişme ile adından söz ettirdi.

İlhan İrem Evli Mi, Kiminle Evli, Eşi Kimdir, Adı Nedir?

Acı haberi İlhan İrem'in eşi Hansu İrem duyurdu ve müzik dünyası büyük bir acı yaşadı. Bugüne kadar 3 defa Eurovision şarkı yarışmasına katılım gösteren ve Türkiye finallerine katılan İlhan İrem, Bir Yıldız isimli bestesi ile 1979 Eurovision Türkiye finaline kalmıştır. Fakat yarışamadan askere alınan ünlü müzisyen finallerde yarışması adına TSK'dan özel izin almıştır.