Çalışan Annelere 325 Euro Destek: SGK ve AB İşbirliği ile Hayata Geçen EDU-CARE II Projesi Başvuruları Başladı Çalışan Annelere 325 Euro Destek: SGK ve AB İşbirliği ile Hayata Geçen EDU-CARE II Projesi Başvuruları Başladı

İkizler burcu ve yükselen ikizler 9 Mayıs 2023 tarihinde bir molaya ihtiyaç duyacaktır. Stresten ve sorumluluklarından uzakta kalmak isteyecek olan burç sahipleri vücutlarının da bir molaya ihtiyaç duyduğunu hissedecektir. Onlar karşı karşıya geldikleri fiziksel bir semptom sebebiyle endişe duyarken yalnızca biraz dinlenmek ihtiyaç duydukları tek şeydir. Biraz dinlenmek ve yalnız kalmak onların faydasına olacaktır ve bu sert bir önlemden de daha yararlıdır. Muhtemelen ikizler burçları ve yükselen ikizler için kafaların içinde oturup düşünmelerini gerektiren çok şey vardır. Özel hayatları hakkında kafa karışıklığı yaşayabilecek olan ikizler burçları ve yükselen ikizler neler yaşandığı ile ilgili bir arkadaşlarına açılmaya hazır hissedebilir. Bu şekilde işler onlar için daha kolay bir hal alacaktır. Partnerleri ile ilişkilerinde bir dargın bir barışık şekilde devam eden ikizler burçları ve yükselen ikizler işlerin kopma noktasına geldiğini de görebilecektir. Böyle bir aşamada onlar hayatlarında olan insanın hangi konuda olduğunu net bir şekilde karar vermelidir.

Yengeç burcu ve yükselen yengeçler 9 Mayıs 2023 tarihinde çeşitli gelişmeler yaşayacak ve ait oldukları topluluk ile ilgili yeni bilgiler edinecektir. Onların içerisinde bulundukları topluluk burç sahiplerine heyecanlar yaşatabilir ve onlar yeni etkinliklere katılmak isteyebilir. Gün içerisinde yengeç burçlarının ve yükselen yengeçlerin odağında evlilikleri, beraberlikleri, ilişkileri, işbirliği yaptıkları kişiler ve ortaklıkları yer alacaktır. Sabah saatlerinde yayıncılık, turizm ve medya ile ilgili yeni haberler de yengeç burçlarının gündeminde yer alabilir. Bunun yanı sıra onlar uzun zamandır görüşmedikleri kişiler ile de sürpriz karşılaşmalar yaşayabilecektir. Yeni günde onlar yoğun bir görüşme süreci geçirecek ve iletişimleri yoğun olacaktır. Yengeçler yaptıkları görüşmelerden güzel sonuçlar alacak ve eski tanıdıkları ile de bir araya gelecektir.

Editör: Ecehan Acar