DenizBank yeni başlatmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasını tanıttı. Temmuz ayı sonuna kadar başlatılacak olan bu Kredi kampanyalarında hızlı bir şekilde işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar için 36 ay vadeli 50.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi verileceği açıklandı. İhtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar banka kredi şartlarına uygun olması durumunda Denizbank üzerinden hızlı bir şekilde işlemlerini gerçekleştirerek kredi kullanabilmektedir.

Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyası başvuru şartları nelerdir?

Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar bazı banka politikalarına uygun olması gerekiyor. Denizbank kredi kampanyasına katılmak istiyorsanız ve ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız banka kredi puanı 1400 ve üzerinde olması gerekiyor. Sigortalı olarak çalışan kişilerin son işyerlerinde 3 aydır sigortalı olarak çalışıyor olması emekli olan kişilerin ise emekli maaşlarını bu bankaya taşımaları durumunda ihtiyaç kredilerinde düşük faiz oranları ile kredi kullanabilirsiniz. Diğer bankalara eğer kredi kartı ve kredi borcunuz varsa güncel borçlarınızı ödemeniz ve gecikmelerinizin olmaması gerekiyor. Gecikmelerinizi yatırdıktan sonra 24 saat içinde ihtiyaç kredisi başvurusunu yapabilirsiniz.

Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için en kolay başvuru yöntemlerinden bir tanesi şu an bile oturduğunuz yerden başvuru yapabileceğiniz cebimde kredi kampanyası olmaktadır. 

Denizbank üzerinden başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar şartlara uygun olması durumunda 36 ay vadeli olarak ve 3 ay ertelemeli olarak Kredi kampanyasına katılabiliyor. 

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Cebimde Kredi kampanyasına katılarak SMS ile kredi kampanyasına başvuru yapmak isteyen kişiler kredim yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazarak 32 80 numarasına mesaj gönderebilir ve bu bankadan kredi başvurusunda hemen şu an bile bulunabilir. 

DenizBank kredi başvurusu ayrıca banka şubelerinden bankanın resmi internet sitesi üzerindeki kredi başvuru formunu doldurarak müşteri hizmetleri numarasını arayarak ve banka atm'lerine giderek de kredi imkanından faydalanmanıza olanak sağlamaktadır. Yüksek limitli ihtiyaç kredileri kullanacak olan vatandaşların bilmesi gereken ise diğer bankadaki olan kredi kartı ve kredi borçları kapatılarak tek bir yerde ödeme kolaylığı sağlanarak işlem yapılmasıdır.