Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre, TC kimlik numaranız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanabileceğiniz yeni kampanyada, hesap numaralarınız üzerinden uygun faizlerle kredi ödemeleri yapılacak. Akbank, düşük faiz oranlarıyla öne çıkan bir banka olarak, Mayıs ayı sonuna kadar size destek olacaklarını duyurdu.

Akbank resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuruda, ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin TC kimlik numaraları üzerinden başvurularını gerçekleştirerek kredi kullanabileceklerini belirtti. Akbank İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak isteyen herkese, gelir belgesi göstermeden 30.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunulacak. İşlemlerinizi gerçekleştirmek istediğiniz takdirde en yakın Akbank şubesine giderek hızlı bir şekilde başvuruda bulunabilir ve aldığınız kredileri hesabınıza yatırabilirsiniz.

Akbank Üzerinden Gelir Belgesiz 30.000 TL İhtiyaç Kredisi

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Akbank'tan gelir belgesi göstermeden 30.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, banka şubelerine gitmeden Akbank Direkt uygulamasına giriş yapabilir ve kimlik numaraları üzerinden 30.000 TL'ye kadar kredi ödemesi alabilirler.

Akbank Direkt uygulaması üzerinden başvuruda bulunan vatandaşlar, acil ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında hemen aynı gün içinde ödemelerin hesaplarına yatırıldığı bu kredilerden faydalanabilirler.

Akbank Direkt uygulamasıyla kredi onayı alan vatandaşların banka kredi puanının 1500 ve üzerinde olması gerekmektedir.