Halkbank resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, 25 bin TL ile 70 bin TL’ye kadar kredi fırsatı sunuluyor. Maaş müşterileri için sunulan bu kampanya kapsamında detaylı bilgiler de paylaşıldı. Peki, Halkbank kredi kampanyasının koşulları nelerdir? İşte kredi kampanyasının tüm detayları…

Halkbank, emekli maaşını Halkbank üzerinden alan müşterilere özel nakit desteği sağlayacak bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında emeklilere cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle 70 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunulmaktadır. Halkbank, bu kredi kampanyasının ayrıntılarını da açıklamıştır.

Halkbank'ın maaş müşterileri için sunduğu krediden faydalanmak isteyenler, 50 bin TL'ye kadar olan kredileri 36 ay vadeyle, 50.001 TL ile 70 bin TL arasındaki kredileri ise 24 ay vadeyle kullanabilirler. Kredi faiz oranı ise yüzde 1,69 olarak belirlenmiştir.

Kredi geri ödemesi için farklı seçenekler sunulmaktadır. Artan taksitli, aylık eşit taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve serbest ödemeli geri ödeme seçenekleri arasından tercih yapılabilmektedir.

Halkbank'ın kredi kampanyasının detayları şu şekildedir:

Kredi tutarı 50 bin TL'ye kadar olan kredilerin 36 ay, 50.001 TL ile 70 bin TL arasındaki kredilerin ise 24 ay vadeyle kullanılabileceği belirtilmiştir. Yıllık toplam maliyet oranı, tahsis ücreti, faiz ve vergileri kapsamaktadır ve örnek vade ve tutarlar üzerinden hesaplanmıştır.

Halkbank kredi kampanyasından yararlanmak isteyen emekli maaş müşterileri, başvurularını Halkbank Mobil Şube veya Halkbank İnternet Şubesi üzerinden yapabilirler. Ayrıca, en yakın Halkbank şubesini ziyaret ederek de başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Daha detaylı bilgilere Halkbank'ın resmi internet sitesinden ulaşılabilir.

Editör: Vural Pars