Halkbank'tan emekli müşterilerine müjde: 50 bin TL ihtiyaç kredisi için şart aranmayacak. Halkbank, emekli maaşını bankalar aracılığıyla alan müşterileri için yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen tüm emeklilere 50.000 TL'ye kadar kredi verileceği açıklandı ve kredi başvurusu yapacak olan emeklilere müjdeli haber verildi.

Emekli maaşını Halkbank üzerinden alan müşteriler, bankanın şubelerine giderek kimlikleriyle birlikte kredi başvurusu yapabilirler. Bireysel müşteri temsilcisi üzerinden aldıkları kredi başvuru formunu doldurarak, kimlikleriyle birlikte kredi başvurusunu gerçekleştirebilirler.

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Halkbank, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan emeklilerin kredi başvurularını değerlendirmeye alacak ve uygun olan tüm müşterilere 50.000 TL'ye kadar kredi ödemesi yapacak. Başvuru sonrası 90 gün ertelemeli ödeme imkanı da sunulmaktadır.

İnternet sitesi üzerinden de kredi başvurusu yapmak isteyen emekliler, Halkbank'ın resmi internet sitesinde bulunan kredi başvuru formunu doldurarak başvurularını online olarak gerçekleştirebilirler.

EMEKLİLERE ÖZEL KREDİ KAMPANYASI
Halkbank, emeklilere özel olarak başlattığı kredi kampanyası kapsamında, 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi vermektedir. Gelir belgesi şartı aranmayan bu kredi kampanyası ile nakit ihtiyacı olan emeklilerin kolayca kredi alabilmesi hedeflenmektedir.

Halkbank'ın bu kredi kampanyasından yararlanmak için emekli maaşını Halkbank üzerinden almaya başlamak şartı aranmamaktadır. Kampanya kapsamında, diğer bankalardan transfer edilen emekli maaşlarına da kredi verilecektir.

Emekli maaşını Halkbank'a taşıyan müşterilere ise daha yüksek limitlerde kredi verilecek ve diğer bankalardaki borçları da kapatılabilecektir.

Halkbank, müşterilerine sunduğu bu kampanya ile emeklilerin nakit ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılamayı hedeflemektedir. Emekliler, Halkbank'ın bu özel kredi kampanyası ile kolayca ihtiyaç kredisi alarak hayatlarını daha rahat bir şekilde sürdürebilirler.

Başvurularınızı hemen yaparak, siz de bu özel kampanyadan yararlanabilirsiniz.