Kredi kullanmak isteyen kişilerin en çok tercih ettiği kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, 5 Bin TL, 10 Bin TL ve 100 Bin TL destek paketi kapsamına ilişkin yeni bir açıklamada bulundu. İhtiyaç kredilerinin faiz oranlarında düşüş bekleyen kişiler için yeni ödeme kolaylıkları da sunulmaktadır.

Son dönemlerde artan gıda ile enerji fiyatları nedeni ile vatandaşın cebindeki para değerini giderek kaybetmekte ve bu durumda da nakit problemleri yaşanmaktadır. Nakit sorunlarına yönelik çözüm aramakta olan vatandaşlar bankaların sunduğu ihtiyaç kredi kampanyalarını araştırmakta ve kendilerine en uygun olan ürünü tercih edebilmektedir. Bütçelere uygun seviyelerde makul faiz oranları ile ve de basit ödeme imkanlarına sahip kredileri incelemekte olan vatandaşlar Halkbank tarafından sunulan yeni destek paketlerine denk geldiğinde rahat bir nefes alıyor. Türkiye’nin önde gelen bankaları arasında yer alan Halkbank, ihtiyaç kredi kampanyalarında yeni ve faydalı ödeme planlarını uygulamaya başlamıştır. Halkbank’tan düşük faiz oranı ve esnek ödeme yöntemleri ile kredi kullanmak isteyenler için yeni bir duyuru açıklaması yapıldı.

Halkbank Kredi Kampanyası

Nakit ihtiyaçlarını erteleme olmadan karşılamak isteyen kişiler, uygun ödeme yöntem ve seçenekleriyle giderek artan nakit ihtiyaçlarına çözüm bulmak için uğraşmaktadır. Vatandaşlar, Halkbank’ın sunmakta olduğu bireysel ihtiyaç kredi kampanyası için % 1.94’ten başlayan banka faiz oranları ile beraber 36 aya varan taksit seçeneklerinden faydalanabilecektir. Ayrıca Halkbank’tan kamu çalışanlarına özel uygun kredi fırsatları da sunulmaktadır. Bu bağlamda memur ve kamu çalışanları için % 1.79’dan başlayan faiz oran uygulamaları ile 100 Bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredi başvurularını da yapabileceklerdir.

halkbanktan-aciklama-5-bin-tl-10-bin-tl-ve-100-bin-tl-destek-odemesi1

Kredi kampanyası 36 aya varan vade ve esnek geri ödeme seçenekleri sunulduğundan vatandaşlar Halkbank üzerinden çektikleri kredi taksitlerini zorlanma yaşamadan bankaya geri ödeme ihtimalini değerlendirmek mümkündür. Halkbank yalnızca memurlara yönelik değil birçok farklı meslek mensubu için de avantajlı faiz oranları kullanılarak kredi destek paketleri de sunulmaya devam etmektedir.

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Halkbank yalnızca memur ya da çalışanlar için kredi kampanyası sunmamıştır. Emekli vatandaşlar için de sunulan kredi kampanyası acil olarak nakit ihtiyacında olan kişiler için de 5 Bin TL, 10 Bin TL gibi seçenekler de sunulmaktadır.